Súlyos dologra hívja fel a figyelmet az édesanya: erre figyeljenek a szülők a kánikulában

égési sérülés kánikula bicikli London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos dologra figyelmeztet egy édesanya: a napon hagyott játékok annyira átforrósodhatnak, hogy azok súlyos, másodfokú égési sérüléseket okozhatnak.

Angliában a legmagasabb szintű időjárási veszélyhelyzetet hirdette ki a brit meteorológiai intézet az elviselhetetlen hőség miatt. Ebben a rendkívüli időjárásban egy brit édesanya fontos dologra szeretné felhívni a szülők figyelmét: a nyári kánikula idején rengeteg veszélyt rejthet a napon hagyott játék, amely súlyos, akár másodfokú égési sérüléseket is okozhat.

Louise Blundell teljesen megdöbbent, amikor észrevette, hogy a 16 hónapos kislánya lábán hólyagos égési sérülések jelentek meg, miután az udvaron biciklizett.

"Miután bementünk a házba, pelenkát cseréltem, és láttam a kicsi lábán a hólyagos sérülést. Először nem tudtam, mi okozhatta, de rájöttem, hogy a bicikli volt. Nem akarom, hogy más gyerek is megsérüljön: a napon hagyott játékok sokkal melegebbek, mint gondolnánk"
- mondta az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.