Közel negyvenezren követik azt a csoportot a Facebookon, ami egymás után osztja meg a fitneszházaspárról szóló, viccesnek szánt, azonban lejárató fotókat és videókat. Nemcsak az adminok, a csoporttagok sem bánnak kesztyűs kézzel Norbival és családjával.

Egy fiatal, az internetes viccoldalt üzemeltető Király Dávid Izmael tudni véli, kik állhatnak a durva lejárató kampány mögött. A férfinek először az szúrt szemet, hogy a csoport kezelői közül többen rendszeresen megosztják Norbiék egyik konkurensének, Béres Alexandrának a posztjait, ám az igazi sokk csak később érte Dávidot.

Béres AlexandraForrás: Instagram

A férfi együttműködést ajánlott A nagy Norbiréka bizniszt működtető emberek egyikének, aki nyitott volt arra, hogy egymás oldalait reklámozzák. Ehhez mindössze annyit kért, hogy Dávid utaljon el neki 100 ezer forintot. A férfi belement az üzletbe, és mikor megkapta a számlaszámot, akkor állt össze a kép. Mint állítja, az adatok között Barna Krisztián nevét látta, aki Béres Alexandra férje, míg az internetes számlához tartozó telefonszám egyenesen Béresé.

A Blikk utánajárt az adatok valódiságának, és a lap is azt állítja, hogy a fiatal férfi jól látta, valóban az adott név szerepel a netes számlán, a telefonszám pedig ténylegesen Alexandráé.

Schobert Norbival nemrég a Life.hu készített interjút, melyben a fitneszguru elárulja, mit bánt meg az elmúlt két évtized során és mikor tervezi a visszavonulását.