Neki üzent kórházi ágyáról Béres Anett

Forrás: Béres Anett/Instagram -
Béres Anett valóvilág VV Anett tea szeánsz hallucináció Béres Anett állapota kórház szeánsz ayahuasca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokon át lázban tartotta az országot a Siklós közelében megrendezett tea szeánsz, melyen több, ismert magyar ember is részt vett. Az egyikük ráadásul súlyos sérüléseket szenvedett, miután a tiltott szertől hallucinálni kezdett. Ma már tudjuk, hogy az illető az egykori villalakó, Béres Anett volt, aki jelenleg kórházban lábadozik.

Béres Anett az egyik ismerőse szerint azért vett részt a spirituális szeánszon, mert kisebb hullámvölgybe jutott a magánélete, és ettől a szertartástól remélte a válaszokat élete nagy kérdéseire. A tiltott ayahuasca főzet azonban nem várt mellékhatásokat okozott, és Anett annyira megrémült a látomásoktól, hogy elmenekült és csak másnap, egy közeli szőlőbirtokon találtak rá.

Az egykori villalakó öntudatlan állapotban, meztelenül, törött bokával és bordákkal feküdt a birtokon.

A tévés személyiséget többször is megoperálták, de már jól van. A rehabilitációja hosszú időt vesz majd igénybe, viszont a szeánsz utáni első Instagram-bejegyzésében azt ígérte, amint készen áll, részletesen is elmeséli a történteket. Erre egyelőre még nem került sor, Anett azonban egyre aktívabb a közösségi médiában, és miután nemrég kutyájáról posztolt, most édesanyjának üzent.

– írta közös fotójuk mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.