VV Anett megmutatta, ki várja majd otthon: még nem térhet haza

Forrás: TV2 -
VV Anett teaszertartás teaszeánsz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis híján tragédiával végződött a Siklós közelében megrendezett spirituális szeánsz, melyen részt vett az egykori reality-sztár, Béres Anett, valamint Sáfrány Emese is. Anett súlyos sérüléseket szenvedett, még nem térhet haza, de valaki már nagyon várja.

Rosszul sült el az a siklósi teaszeánsz, amin ayahuascát fogyasztottak a résztvevők, köztük VV Anett, aki rosszul lett, hallucinációk gyötörték, később meztelenül találtak rá az erdőben. Anett barátnőjével, Sáfrány Emesével érkezett a szertartásra, aki korábban elárulta, hogyan történt a tragikus eset. Anett még nem térhet haza, több műtéten is átesett, de közösségi oldalára már több posztot is kitett. Az esettel kapcsolatban elmonda, óriási hibát követett el.

Anett még nem mehet haza TV2

Most pedig azt mutatta meg, ki várja majd otthon, ha hazatér: a kiskutyája. "Giovvani így vár engem haza! Alig várom, hogy hazamenjek, de még maradnom kell. Jó kezekben vagyok" - írta Anett a kép mellé, amelyet ide kattintva nézhettek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.