Rendőrséghez fordult a Schobert család: Lara miatt döntöttek így

Forrás: Instagram/rekarubint -
Rubint Réka Schobert Lara Schobert Norbert Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betelt a pohár Schobert Norbiéknál. A fitneszguru egy őt és a családját lejárató csoportot perelt be. Az életmódszakember azt állítja, a Facebook-csoport tagjai évek óta gyalázzák őket: a szerepléseiket, a kinézetüket, de még a gyerekeket sem kímélik. Norbi akkor döntött úgy, hogy jogi útra tereli az ügyet,  amikor a minap az a hír kapott szárnyra, hogy Lara megbukott egy tárgyból az érettségin. 

A Story magazin információi szerint a legnagyobb közösségi portálon már 38 ezer fő annak a csoportnak a létszáma, amely kizárólag azért jött létre, hogy a Schobert család tagjait megszégyenítse. A bejegyzések senkit nem kímélnek, Rubint Réka fogsorától kezdve a gyerekek testsúlyáig minden terítékre kerül.

Forrás: Instagram/rekarubint

Norbi úgy véli, amíg a bántó megjegyzésekkel a lelkükbe taposnak, addig az üzleti életben is próbálják ellehetetleníteni őket.

A csoport évek óta működik, a fitneszguru eddig tűrt, de most betelt nála a pohár, hogy Larát vették célkeresztbe: azt híresztelik róla, hogy megbukott egy tantárgyból az érettségin.

A minap egy férfi azt állította, biztosan tudja, hogy a lejárató csoport mögött Béres Alexandra áll, ő azonban cáfolja, hogy bármi köze lenne a nyolc éve működő oldalhoz.

"Hogy el tudom-e képzelni, hogy Szandi áll a dolog mögött, másodlagos kérdés. Most már akkora botrány kerekedett ebből, hogy nincs más út, ki fog derülni, ki üzemelteti azt a csoportot. A rendőrségen folyik a nyomozás szerzői jogsértés miatt, így Szandival is a rendőrségen találkozunk hamarosan, aztán ott majd tisztázódik a helyzet" - nyilatkozta az üggyel kapcsolatban az életmódguru, akinek újra kiadták a Norbi titok című könyvét. A megjelenés kapcsán a Life.hu interjút készített Norbival, amit ITT olvashatsz el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.