Fél éve van börtönben Aurelio: kiderült, hogy viseli

Forrás: Aurelio/Instagram -
Aurelio börtön VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan fél éve van börtönben Aurelio emberrablási ügye miatt, most kiderült, hogy érzi magát odabenn.

Aurelio emberrablás elkövetéséért, valamint a drogfogyasztási ügyeiért 3,5 év börtönbüntetést kapott, lassan fél éve vonult be. Három kapcsolattartót jelölt meg: édesanyját, a barátnőjét, Edát, és a legjobb barátját, Pumped Gabót. Arról, hogy érzi magát bent, barátját kérdezték, de kiderült, hogy Aurelio nem kereste őt hónapok óta.

Aureliót nem viseli meg a börtön Forrás: Aurelio/Instagram

"Nem beszéltem vele azóta, és nem is tudok róla sokat, csupán annyit hallottam, hogy rendesek a cellatársai, akikkel sikerült jó kapcsolatot kialakítania, sokat viccelődik, és a körülményekhez képest jól érzi magát. Én is féltettem attól, hogy lelkileg nagyon megviseli majd a börtön, de szerencsére nem tört meg, aminek nagyon örülök" - mondta a Blikknek Gabó, aki azt a pletykát is eloszlatta, miszerint Aurelio és barátnője között megszakadt volna a kapcsolat.

"Nem hiszem, hogy szétmentek volna! Én úgy tudom, hogy pont a barátnőjével beszél a legtöbbet. Nyilván ez egy nagyon bonyolult helyzet, pláne ilyen fiatalon, de szerintem arról tudnék, ha már nem lennének együtt" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.