Az otthona elől próbálta elrabolni a 6 éves kislányt egy férfi: felvette a kamera

elrablás kislány kisgyerek támadás gyerekrablás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kislány szerencsésen el tudott menekülni támadója elől, sikítva menekült be a szüleihez a házba. 

Kedden egy férfi az Ohio állambeli Hamiltonban megpróbált elrabolni egy 6 éves kislányt az otthona elől. A történteket a ház bejárati ajtajánál lévő kamera rögzítette.

A kislány a szemetet vitte ki, amikor egy férfi elsétált mellette, közben megragadta őt, és megpróbálta elrángatni. Elkapta a kislány karját, és húzni kezdte, de hatalmas szerencséje volt, és sikerült elmenekülnie.

"Vérfagyasztóan sikítva rohant be a házba, és azt kiabálta: "Anyu, valaki megpróbált elrabolni, hozzáért az intim részeimhez". "Ekkor kimentem és láttam, hogy a férfi a közelben sétál" - mondta az édesanya, aki férjével együtt azonnal a támadó után sietett, és egészen addig üldözték őt, amíg a rendőrök el nem fogták. A 33 éves férfi jelenleg őrizetben van.

A kislányt súlyosan traumatizálták a történtek, és megkérte a szüleit, hogy költözzenek el onnan, sőt, a család már egy pszichológust is felkeresett, hogy segítsen neki feldolgozni a szörnyű esetet - írja a CNN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.