Álló mellbimbóval, egy roncsautó mellett kapták le Britney Spearst: videón az eset

mellbimbó roncsautó videó Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhős énekesnő az utóbbi időben rendszeresen oszt meg olyan tartalmakat az Instagram-oldalán, melyek zavarba hozzák a rajongóit. Meztelen fotók, bizarr videók sora váltja egymást, és legújabb bejegyezése előtt is értetlenül állnak a követői.

Britney Spears vasárnap közzétett egy videót, melyen kint a szabadban látható egy fekete ruhában, miközben kócos haját fújja a szél. A ruhát majdnem átszúrják ágaskodó mellbimbói: mellette egy elhagyatott roncsautó maradványai láthatók. Az énekesnő azt mondja: összetörte az autóját és utalást tesz gigasalágerének, az "Oops!... I Did It Again" dalszövegére.

A humorosnak szánt videó alig pár óra leforgása alatt vírusként terjedt el az interneten és mára több mint nyolcmilliós megtekintésnél jár az Instagramon. Britney-nek természetesen semmi baja nem esett, és ezt a rajongók is azonnal megértették. Sokan egyenesen a komédia királynőjének nevezték a pop királynőjének is tartott Spearst.

Britney Spears hosszú idő után nemrég vadonatúj dallal jelentkezett, melyet Elton Johnnal közösen készített.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.