Tovább dagad a Bódi család botránya: ismét megszólalt a kitagadott fiú

Forrás: TV2 -
Bódi család Bódi Csaba Bódi Guszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Séfek séfe műsorában robbantott botrányt ifjabb Guszti, azt állítva, hogy kitagadták. Ezt azonban szülei és testvére is tagadták, emellett szárnyra kaptak olyan pletykák, amelyek szerint az ifijabb Guszti milliókat nyúlt le a családjától. 

"Egyedül maradtam, atyátlanul" - Bódi Guszti legidősebb fia a Séfek séfe című műsorban robbantotta a botrányt, azt állítva, hogy szülei kitagadták őt. Ezt azonban a család tagadta. Bódi Csabi azt mondta, nem tagadták ki Gusztit: szerinte testvére 15 perc hírnévért árusítja ki a Bódi családot. Azóta pedig felöeppentek olyan pletykák is, amelyek szerint az ifjabb Guszti drogozott és milliókkal rövidítette meg családját.

Ifjabb Bódi Guszti reagált a pletykákra Forrás: TV2

"Tisztázni szeretném a pletykákat. Nem tagadom, amikor huszonéves voltam, kipróbáltam, de csak a marihuánát. Ám az egyáltalán nem igaz, hogy a család pénzét, milliókat elvittem! Ez népmese! De az igaz, hogy eladtam a pesti lakásomat, és abból vettünk házat Gyulán" - mondta. Azt, hogy valójában mi történt a családban, csak ők tudják. Az ifjabb Guszti még elárulta, anyjával valameddig tartotta még a kapcsolatot, de végül az ő érdekében erről is lemondott.

"Öt évvel ezelőtt lemondtam a régi életemről, feladtuk a budapesti létünket, és Gyulán vettünk házat. Eközben azért édesanyámmal tartottam a kapcsolatot, sokat segített. Bár anyu ezért sok bántást kaphatott... Egyszer csak észrevettem, hogy anyu nehezen bírja. Mondta is, hogy nincs tovább! Mivel féltettem az egészségét, lemondtam vele is a kapcsolattartásról; már másfél éve nem is láttam, nem is beszéltem vele" - mondta a Hot! Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.