"Egyedül maradtam, atyátlanul" - Bódi Guszti legidősebb fia szívszorító vallomásban beszélt családjáról

Forrás: Bódi Margó/Instagram -
zene Bódi Guszti legidősebb fia család Bódi Guszti szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta nem beszélt szüleivel Bódi Guszti legidősebb fia. A szintén a Bódi Guszti nevet viselő férfi is szeretett volna a zenével foglalkozni, de a dolgok nem úgy alakultak, ahogy tervezte. Számára így maradt a kétkezi munka, most viszont bizonyítana, ezért jelentkezett a TV2 gasztrorealityjébe, a Séfek séfébe.

A népszerű mulatós sztár legidősebb fia szívszorító vallomásában elárulta, miért szakadhatott meg a kapcsolat közte és családja többi tagja között.

"Minden szakmában vannak rivalizálások. Nálunk is voltak összezörrenések a hiúságunk miatt. Évek óta nem beszéltünk egymással, és úgy érzem, ennek egyik oka, hogy nem tudtam velük tartani a lépést. Ez különösen azért fáj, mert számomra ők a legnagyobb emberek ezen a világon! Soha nem kellett külön lennünk egymástól, de a mostani távolság megőrjít kicsit" – mesélte Guszti a Ripostnak.

A férfi drámai mondatokkal folytatta: úgy érzi, hogy ő is, és az apja is megbukott, mint édesapa.

Bódi Guszti és Margó Forrás: Bódi Margó/Instagram

A lap megkereste az idősebb Bódi Gusztit is. A mulatós sztárt azonban meglepték fia szavai és gondolatai. A családfő nem hiszi, hogy az ő hibájuk lenne, hogy eltávolodtak egymástól, és reagált arra is, miért nem zenélhetett velük tovább legidősebb fia.

– zárta a gondolatsort Bódi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.