Kiengedték az intenzív osztályról a kislányt, akit saját édesanyja késelt meg Apostagon

Forrás: Shutterstock -
intenzív osztály apostagi késelés késelés kórház gyerekbántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó hírek érkeztek a saját édesanyja által kis híján halálra késelt Fanniról. A kislány nagyapja elmondta, lánya azért bántotta unokáját, mert nem szedte be a gyógyszereit.

Mi is hírt adtunk az apostagi késelésről, ahol egy édesanya kis híján halálra késelte kislányát. A nő korábban angoltanárként dolgozott, de az utóbbi időben mentális problémái miatt már inkább takarítást vállalt. Egyik éjjel bekattant, és késsel támadt rá feltehetően alvó gyermekére, a mentőket a nő barátja értesítette.

A támadást József, a kislány nagyapja nem látta, ő a lánya üvöltésére lett figyelmes, majd szembesült azzal, hogy Fanniból ömlik a vér.

"Hál'istennek Fanni jobban van, már nem is lélegeztetik, és a gyógyszeradagját is csökkentették. Még nem épült fel teljesen, ezért továbbra is kórházban ápolják, de az intenzív osztályról kiengedték"

– mondta a Borsnak H. József.

"Bementem hozzá a kórterembe, észre is vett. Beszéltem hozzá, de ő nem válaszolt, néhány perccel később pedig elaludt. Azt egyelőre nem tudom, hogy a fizikai vagy lelki állapota miatt hallgatott, de bízhatok benne, hogy hamarosan haza jöhet"

– magyarázta az idős férfi, és kérdésünkre elmondta, lányára, Juditra nem neheztel.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"Egy borzalmas tragédia, ami történt, de az, hogy haragudjak rá, szóba sem jött. Amit tett, egy szörnyű betegség következménye. Havonta ki kell váltania a gyógyszertárban egy injekciót, amit az orvosnál szoktak neki beadni. A gyógyszer hatására semmit sem lehet rajta észrevenni, viszont most egymás után kétszer is kihagyta"

– árulta el az idős férfi. József lánya letartóztatásban van, de ő mindvégig kitart mellette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.