Berki Mazsi elárulta, megtartja-e Krisztián családnevét

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
TV2 névváltoztatás Dancing with the Stars Berki Mazsi családnév Berki Renáta Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eredetileg Kulcsár Edina táncolt volna a Dancing with the Stars új évadában, ám az egykori szépségkirálynő a hirtelen jött várandóssága miatt kénytelen volt visszalépni. A helyét Berki Krisztián özvegye, Mazsi vette át.

A Dancing with the Stars harmadik évadának első adására múlt szombaton, október 8-án került sor. Berki Mazsi sejtette, hogy sokan kritikusak lesznek majd vele, hiszen maga is tudja, hogy megosztó személyiség. A szereplése azonban jól sült el, és a második élő show-ban is táncparkettre léphet majd.

Mazsi rögtön az első adás után videóinterjút adott a Life.hu-nak, melyet ide kattintva nézhetsz meg.

A médiasztár özvegyéről az utóbbi hetekben rengeteget cikkezett a sajtó, ugyanis először egy luxusautó mellett, majd pedig egy titokzatos férfi oldalán tűnt fel. Mazsi továbbra sem erősítette meg az új kapcsolat hírét, és várhatóan egyhamar nem is fog kiderülni semmi a magánéletéről, mivel szeretne magas falat húzni a privát élete és a közszereplés közé – írja a Bors.

A lapnak azonban annyit elárult, hogy mi a terve a Berki névvel.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Instagram

"Olyan szintre jutott az életem, hogy most változtatnom kell. Nemcsak a magánéletben, hanem munka szempontjából is. Komoly céljaim vannak. Szeretnék letenni valamit az asztalra. Valami olyat, hogy utána az emberek azt mondhassák: igen, ő a Katona Renáta néven született lány, aki letett valamit az asztalra!"

– árulta el Mazsi a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.