Berki Mazsi javában készül az ősszel induló táncos show, a Dancing with the Stars felvételére, ám az elmúlt napokban nem a produkcióról, hanem magánéletéről cikkezett a sajtó. Az értesülések szerint egyik ismerőse oldalán találta meg a boldogságot.

A titokzatos férfiról az a hír járja, hogy vidéken él és sikeres üzletember, jól menő vállalkozással. Mazsi egyik ismerőse szerint a pár már hónapok óta együtt van, sőt a férfi elkísérte az özvegyet Balira és a balatoni nyaralásra is. A pletykákra Mazsi is reagált, azonban nem cáfolta, de meg sem erősítette a lapokban megjelent információkat.

Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Most viszont újabb fordulatot vett Berki Mazsi magánélete. Elhunyt férje, Berki Krisztián májusi tragédiáját követően rengeteg hír szólt arról, hogy semmi sem volt igaz a mutatott luxusból. Albérletben éltek, a fotókon látott luxusautókat bérelték, és a sokak által irigyelt életvitel nagy része reklámszerződések eredménye volt – írja a Blikk.

Akkor úgy tűnt, Krisztián nem hatalmas vagyont, hanem csak adósságot hagyott hátra. A Blikk azonban most egy méregdrága luxusautó mellett fotózta le Berki Mazsit, melynek az ára a lap szerint 75 millió forint. A jármű egy Mercedes AMG G 63.