G.w.M: "Magabiztos, alfahím karakter vagyok"

Forrás: TV2 Sajtószoba -
G.w.M alfahím Kulcsár Edina Varga Márk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
G.w.M nevét igazán idén ismerte meg az ország, miután Kulcsár Edina elárulta, hogy a fiatal rapper oldalán találta meg a boldogságot. Varga Márk azóta a címlapok visszatérő szereplője, akinek a fórumokon kiemelten figyelik minden lépését.

G.w.M nemrég a Life.hu-nak adott interjújában is arról beszélt, nem érdekli, kik és mit írnak róla, ő éli az életét, és most egy újabb anyagban is megerősítette mindezt. A rapper idén ünnepli zenei pályafutásának tizedik évfordulóját, és mint mondja, az idei volt számára az eddigi legjobb esztendő. Ennek ellenére sokan félreismerik őt, és csak a képei és posztjai alapján ítélkeznek felette.

Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk Forrás: TV2 Sajtószoba

"Van egy alap unszimpátia az emberekben felém, amit nem gondolom úgy, hogy rossz. Van egy alap, depresszív hangulat Magyarországon. Sajnos. Mert ha külföldön vagyok, én ezt nem tapasztalom. Egy ilyen karakán, magabiztos, alfahím karakter vagyok mind privát, mind zenei életben" – mesélte a Blikknek Márk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.