Üzent a börtönből Herczeg Zoltán - Ez a férfi vallhatott a divattervező ellen

Forrás: Herczeg Zoltán -
kábítószer birtoklás drog Herczeg Zoltán kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, letartóztatták Herczeg Zoltán divattervezőt kábítószer-fogyasztás és -kereskedelem gyanúja miatt. A BRFK jelenleg kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az ügyben. Ha a vád bebizonyosodik, Herczeg akár 8 év börtönt is kaphat. A barátai szerint elképzelhető, hogy a divatguru vásárolt kábítószert, de azt, hogy kereskedett vele, elképzelhetetlennek tartják. Herczeg most egy barátjának üzent a börtönből. 

"Úgy tudom, annyit üzent, hogy nyugodjon meg, mert 'voltam kollégista, ismerős a bezártság, a vacak étel és a rossz társaság'. Amennyire azonban tudom, mélyen le van sújtva, és mivel nagy az igazságérzete, folyamatosan azon rágódik, miért történt ez vele. Ráadásul napokig abban a ruhában volt, amiben letartóztatták: úgy tudom, csak kedden küldhettek be neki tiszta holmit" – mesélte a Blikknek Herczeg egyik barátja.

Forrás: Herczeg Zoltán

"Azt hittem, létezik betyárbecsület, de már tudom, hogy nem. Úgy tudom, az az illető vallott Zoli ellen, aki szintén érintett volt Herczeg drogügyében. Több közeli barátja és a párja is figyelmeztette már, hogy vigyázzon ezzel az emberrel, mert elég rossz híre volt" - tette hozzá.

Arról is beszámoltak, hogy Herczeg és a fent említett férfi a közelmúltban egy születésnapi partin is részt vettek. A lap rábukkant az egyik résztvevőre, aki a következőket mesélte:

"A partin volt minden... Tálcán kínálták körbe a kábítószert, de volt, aki még a beszédében is elmondta a színpadon, örül, hogy a szülinapos barátja lehet, mert tőle jut a legjobb anyagokhoz Budapesten. Ezt a beszédet többen is videózták egyébként (...) Zoli ott volt, de hogy fogyasztott-e bármit, nem tudom, mert én viszonylag korán távoztam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.