Egy helyen tűnt fel Szabó Zsófi és Shane Tusup: ezt csinálta az egykori szerelmespár

megnyitó Szabó Zsófi Hublot találkozás Shane Tusup szakítás rendezvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig úgy tűnt, Szabó Zsófi és Shane Tusup lesz a legújabb magyar álompár, ugyanis minden tökéletesen és mesébe illően alakult számukra. Shane bemutatta Zsófit az édesanyjának, együtt töltötték karácsonyt és idén februárban sor került a lánykérésre is. Senki sem sejtette, hogy még a nyár előtt szakítani fognak.

A májusi szakítás óta mindketten lezárták a múltat és új életet kezdtek. Lapinformációk szerint minden kapcsolatot megszakítottak egymással, ám arra nagyon ügyeltek, hogy ne jelenjenek meg ugyanazon az eseményen. Az egyik neves karóramárka budapesti üzletének megnyitóján azonban hiba csúszott a gépezetbe.

Szabó Zsófi Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

Szabó Zsófi és Shane Tusup is hivatalos volt a rendezvényre, ám egyikük sem tudott a másik meghívásáról. A kialakult helyzetet mindketten hasonlóan kezelték.

– mesélte a Blikknek az esemény egyik résztvevője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.