"Felkavartak a látottak" - megszólalt Zámbó Jimmy legkisebb fia az édesapjáról szóló sorozat kapcsán

Forrás: TV2 -
Zámbó Jimmy sorozat Jimmy RTL zámbó adrián A király
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évtizeddel a tragédia után sorozat készült a legendás magyar énekesről, Zámbó Jimmyről. A Király az RTL-en debütál, ám a premier előtt a sajtó és a család tagjai már láthatták az első epizódot.

A vetítésen ott volt Zámbó Krisztián és Jimmy legkisebb fia, Adrián is, aki a tragédia idején, 2001. január 2-án mindössze hétéves volt. A fiú is ott volt abban a csepeli házban, ahol az énekes fegyverbaleset áldozata lett: éppen aludt, és csak később tudta meg, hogy édesapja elhunyt.

"Nehéz most erről beszélni. Felkavartak a látottak, jóllehet próbáltam úgy idejönni, hogy már otthon tisztáztam magamban az érzéseimet, és felkészültem az esetleges sokkra. A sorozat képileg, színészi munkában világszínvonalú alkotás. A személyes benyomásom abszolút pozitív, most mégis kavarognak bennem az érzések. Látni és szembesülni, részese lenni ilyen módon apukám múltjának komoly lelkierőt igényel" – mesélte a Blikknek Zámbó Adrián, aki azt is elárulta a lapnak, hogy az a jelenet volt számára a leginkább felkavaró, amikor a műtőasztalon látta édesapját.

Zámbó Adrián Forrás: TV2

A sorozat első részében egy pillanatra a műtőasztalon látni Zámbó Jimmyt, akit fiatalon Olasz Renátó, idősebb korában pedig Nagy Ervin játszik a képernyőn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.