Nyilvánosságra került az öngyilkosságot elkövető diáklány utolsó üzenete

búcsú híd öngyilkosság üzenet diáklány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 17 éves lány, mielőtt levetette volna magát a hídról, még üzenetet küldött az édesanyjának. 

A 17 éves Grace Fyfe március 29-én követett el öngyilkosságot, amikor Hullban levetettte magát egy hídról. A fiatal lány percekkel a halála előtt üzenetet küldött az édesanyjának. Mint kiderült, egy nő megpróbálta lebeszélni Grace-t az öngyilkosságról, de nem járt sikerrel.

"Kértem, hogy jöjjön vissza és beszéljen velem. De már a korláton túl volt, nem szólt semmit és elengedte a korlátot" – idézte fel a lány utolsó pillanatait a szemtanú.

A vizsgálatok szerint a lány nem a zuhanás okozta sérülésekbe halt bele, hanem vízbe fulladt.

Fyfe édesanyja elmondta, gyermekét sokat bántották az iskolában, egyszer például két lány annyira megtépte és megverte, hogy a fiatal elájult. Ezután nem volt hajlandó iskolába menni, pedig korábban egy boldog, mosolygós tinédzser volt.

Halála napján 4 óra 20-kor küldött egy SMS-t, az édesanyjának, amelyben azt írta, hogy örökké szeretni fogja, és sajnálja. A rendőrség nem sokkal később telefonált, hogy Grace leugrott a hídról - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.