Kelemen Anna elárulta: ezt a két dolgot várja el az ideális férfitól

Forrás: Instagram, Kelemen Anna -
ideális férfi figyelem idő Kelemen Anna elvárás férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori playmate nem is olyan régen azzal került a címlapokra, hogy bevallotta, a teste csupán izomból, csontból, bőrből és némi szilikonból áll, és alig nyom többet a mérlegen, mint egy átlagos tinilány.

A szexi szőkeség idén aktívabb, mint korábban, hiszen nincs olyan hét, amikor ne jelentkezne egy kihívó fotóval, vagy ne nyilatkozna, esetleg tenne olyasmit, amit felkaphat a sajtó. Legutóbb például arról beszélt egy tévéműsorban, hogyan és mikor szereti kényeztetni magát, most pedig elárulta, milyen lenne számára az ideális férfi és társ.

Kelemen Anna Forrás: Instagram, Kelemen Anna

"Igazából én semmit nem keresek egy férfiban, mert ha találkozom olyannal, aki időt szán és figyel rám, én is odafigyelek rá, s ez a legtöbb, amit adhat. A legnagyobb dolog, amit az ember a másiknak adhat, a figyelem és az ideje.

Ha ez működik köztünk, megvan közös érdeklődési körünk, akkor szerintem kialakul valami. Én szerelembe nagyon ritkán esem, de még az is elképzelhető" – idézte a Blikk Kelemen Anna Instagram-történetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.