Összeütközött két villamos a Petőfi hídon: hat sérültet szállítottak kórházba – Fotók

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
ütközés sérülés baleset kórház villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két villamos összeütközött a Petőfi hídon, ezért hétfőn este nem járt a 4-es és a 6-os villamos egy szakaszon.

Hatan megsérültek a nagykörúti villamosbalesetben hétfő este Budapesten - közölte az Országos Mentőszolgálat az MTI-vel. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a honlapján azt írta, hogy a 4-es villamos a Corvin-negyed és Újbuda-központ között nem közlekedik, a kimaradó szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat. A 6-os villamos a Corvin-negyed és a Móricz Zsigmond körtér között nem jár.

A katasztrófavédelem az MTI-t arról tájékoztatta, hogy két villamos ráfutásos balesetet szenvedett a IX. kerületben, a Petőfi hídon, a Boráros tér közelében.

Az ütközés következtében mindkét villamos leszaladt a sínekről.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A balesethez riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat és a mentőket is. Az Országos Mentőszolgálat az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy a mentők egy súlyos és öt könnyebb sérültet szállítottak kórházba a helyszínről.

Összeütközött két villamos a Petőfi hídon. Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az MTI értesülése szerint ma hajnalban, valamivel 4 óra után állt heylre a közlekedés, és újra teljes útvonalon közlekedik a 4-es és a 6-os villamos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.