Balesetveszélyes terméket hív vissza az IKEA: ha ilyet vettél, azonnal hagyd abba a használatát

termékvisszahívás ODGER forgószék Ikea balesetveszély forgószék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az üzletlánc arra kéri a vásárlókat, hogy függesszék fel a termék használatát, lépjenek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal és visszakapják a vételárat.

Az IKEA visszahívja a 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott antracitszínű ODGER forgószéket esés és sérülés veszélye miatt – írják a most küldött közleményben.

A vásárlók biztonsága kiemelt fontosságú az IKEA számára, ezért visszahívja a 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott antracitszínű ODGER forgószéket (a 22 az évet, a 21 a gyártás hetét jelöli), mivel fennáll a veszélye annak, hogy a szék csillag alakú lába eltörik, ami esés- és sérülésveszéllyel járhat a használóra nézve.

Az IKEA minden vásárlóját, aki 2221 előtti és 2221 dátumbélyegzővel ellátott antracitszínű ODGER forgószéket vásárolt, arra kéri, hogy azonnal függessze fel a termék használatát, és vigye vissza az IKEA-ba, hogy visszakapja a termék teljes vételárát.

Az IKEA visszahívja termékei közül az antracitszínű ODGER forgószéket esés és sérülés veszélye miatt. Forrás: IKEA

Az IKEA szigorú kockázatértékelési és tesztelési program segítségével fejleszti termékeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termékek megfelelnek az összes vonatkozó törvénynek és szabványnak azokon a piacokon, ahol értékesíti azokat. Ennek ellenére a tudomásunkra jutott, hogy a 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott, antracitszínű ODGER forgószék csillag alakú lába eltörhet.

A 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott, antracitszínű ODGER forgószéket a vásárlók visszavihetik az IKEA-ba, és visszakapják a teljes vételárat. A visszavételhez a vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges.

A termék neve és dátumbélyegzője az ülés alatt található, a szék anyagába beleütve.

További részletek a www.IKEA.hu weboldalon vagy az IKEA információs vonalán: +36 1 460 31 60.
Az IKEA elnézést kér a termékvisszahívásból adódó esetleges kellemetlenségekért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.