Kedd hajnalban megkéselte volt feleségét és annak új élettársát egy férfi egy XVI. kerületi élelmiszerüzlet mögött.

Az agresszív vérmérsékletű exférj képtelen volt tudomásul venni, hogy volt felesége, Mónika nem akar tőle semmit, és azt is, hogy a nőre újra rátalált a szerelem. Kedd reggel fél hét körül ellátogatott Mónika munkahelyére, hogy beszéljen vele, azonban, amikor meglátta, hogy a nőt  az új párja vitte be dolgozni, ráadásul egyikőjük sem akart beszélni vele, hangos szóváltást követően kést rántott és mindkettejüket megszúrta.

Mónika életveszélyes sérüléseket szenvedett, de még volt annyi ereje, hogy bemeneküljön a munkahelye melletti mentőállomása. Azt kiabálta, hogy leszúrták, majd összeesett. A jelenlévők azonnal elkezdték az ellátását, ezzel minden bizonnyal megmentve az életét.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Őt is és a párját is kórházba szállították: közben a támadó beült Mónika párjának az autójába, és elhajtott. Néhány percig hajtott, majd kiszállt a kocsiból, és felgyújtotta azt.

A rendőrség hajtóvadászatot indított a késelő ellen, aki végül feladta magát a kerületi kapitányságon. A BRFK életveszélyt okozó testi sértés és egyéb bűncselekmények miatt indított eljárást - írja a Bors.