Feladta a versenyt a Farm VIP játékosa: a döntő kapujában búcsúzott

Dudás Miklós finálé Smaltig Dalma TV2 döntő Farm VIP ifj. Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többhetes küzdelem ér véget ma este a TV2-n. A Farm VIP idei évadában ismét celebek tucatjai küzdöttek meg egymással puritán körülmények között, de ezúttal is csak egy valaki örülhet igazán.

A Farm VIP idei évadának utolsó előtti adását december 27-én láthatták a nézők a TV2-n. A műsor végjátékára már csak hárman maradtak versenyben: Smaltig Dalma, Dudás Miklós és Ifj. Schobert Norbert. Közülük egy erőnléti feladat döntötte el, kik jutnak be a ma esti fináléba. A játékosoknak egy pallón kellett egyensúlyozniuk, miközben a víz felett magukat egy kötéllel tartották.

A játékot azonban váratlanul feladta Dudás Miki, ugyanis a sportolói múlt ellenére a hosszú karok itt hátrányt jelentettek számára. Nem bírta tartani magát, leszállt a pallóról, így pedig Smaltig Dalma és Ifj. Schobert Norbert jutott a Farm VIP 2022-es évadának döntőjébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.