Továbblépett Janza Kata egykori szerelme: Facebook-státusza buktatta le a sármos színészt

Forrás: Duna TV -
párkapcsolat Janza Kata Operettszínház Pesák Ádám szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hullámhegyek és hullámvölgyek tarkították az Operettszínház két művészének kapcsolatát, míg végül tavaly áprilisban hivatalosan is bejelentették, hogy a szakítás mellett döntöttek.

Mióta elváltak útjaik, mind Janza Kata, mind pedig Pesák Ádám a saját életét éli és úgy tűnik, hogy sikerült lezárniuk a múltat és továbblépni. A színésznő életmódváltásba kezdett, megszabadult súlyfeleslegétől és a magánélete ismét révbe ért, legalábbis erre enged következtetni tavaly októberi nyilatkozata, melyben sejtelmesen beszélt jelenlegi szerelmi életéről.

Janza Kata és Pesák Ádám éveken át egy párt alkotott, mára mindketten új életet kezdtek Forrás: Duna TV

– mondta Kata hónapokkal ezelőtt, azonban nemcsak ő, hanem exe is megtalálhatta a boldogságát.

A Bors vette észre, hogy Pesák Ádám egyedülállóról kapcsolatban lévőre változtatta Facebook-állapotát, és özönlenek a gratulációk a fiatal színész posztjához. A lap megkereste Pesákot, de sem az illető hölgy nevét, sem további részleteket nem árult el friss kapcsolatáról, mondván: "védeni szeretné".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.