Kiderült, hogy mi okozta valójában Lisa Marie Presley halálát

Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Joe Scarnici -
halál gyász Lisa Marie Presley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lisa Marie Presley énekes, dalszerző, Elvis Presley legendás amerikai énekes egyetlen lánya egy Los Angeles-i kórházban hunyt el helyi idő szerint csütörtökön, néhány órával azt követően, hogy mentővel a sürgősségi osztályra vitték. Most fény derült arra, hogy pontosan mi okozta a halálát.

Az énekesnő kaliforniai Calabasasben található otthonában kapott szívrohamot, ahol házvezetőnője eszméletlen állapotban talált rá.

Információk szerint, amikor a mentők a helyszínre érkeztek, Lisa Marie Presleynek még volt pulzusa, mire azonban a kórházba beértek vele, addigra már beállt nála az agyhalál - írja a Daily Mail.

Kiderült, hogy mi okozta valójában Lisa Marie Presley halálát Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Joe Scarnici

A kórházban mesterséges kómában, gépek segítségével tartották életben. Állapotát látva családja hivatalos dokumentumban kötötte ki, hogy ne élesszék újra.

A lap értesülései szerint Lisa ezután újabb szívrohamot kapott: a halálát végül ez okozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.