Valentin-napi páros jeggyel várja látogatóit a Fővárosi Állatkert

Forrás: https://www.facebook.com/allatkert/photos/a.489881070895/10158851146480896 -
Valentin-nap Fővárosi Állat- és Növénykert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy teljes napon át, szombattól keddig Valentin-napi páros kedvezményekkel várja a látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykert: egy jegy áráért ketten léphetnek be azok, akik a kapunál megölelik egymást.

Valentin-nap, azaz Bálint napja alkalmából ketten egy jegy áráért kereshetik fel az állatkertet: szerelmespárok, testvérek, rokonok vagy akár barátok. Összetartozásukat elég csak azzal igazolniuk, hogy érkezéskor a kapunál megölelik egymást - olvasható az állatkert MTI-hez eljuttatott keddi közleményben.

Forrás: https://www.facebook.com/allatkert/photos/a.489881070895/10158851146480896

A tájékoztató szerint a páros belépőjegy mellett mind a négy napon további páros kedvezményeket kínálnak a kert egyes vendéglátóhelyei, valamint páros kedvezmény jár a több mint 110 éves műemléki Schäftner-körhintára is.

A sokféle látnivaló közül az állatkert közleménye külön is kiemeli a dolmányos hangyászokat. Az állatkertekben ritkán látható, Dél-Amerikában honos fajt több mint nyolcvan évnyi szünet után láthatja újra a nagyközönség. A Fővárosi Állatkert Pálmaházában Ricardo, a hím állat már decemberben bemutatkozott a látogatóknak, nemrégiben viszont egy nőstény is érkezett, összeszoktatásukat a múlt héten kezdték meg az állatkerti szakemberek.

A közlemény szerint Ricardo jövendőbelijének most nevet keresnek, erre a városligeti intézmény hétfőn hirdetett internetes szavazást a honlapján

Mint írják, három - a Fióna, a Kiara vagy a Moana - névre lehet voksolni, a szavazatokat csütörtökön éjfélig várják, az eredményhirdetésre pedig pénteken kerül majd sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.