Újabb hónapokat tölt a rácsok mögött Herczeg Zoltán: meghosszabbították a letartóztatást

Fotó: Polyák Attila - Origo -
őrizet Herczeg Zoltán letartóztatás fellebbezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert magyar divattervező, Herczeg Zoltán csuklóján tavaly október végén kattant a bilincs. A rendőrség kábítószergyanús anyag birtkolása miatt indított ellene nyomozást.

Lapinformációk szerint Herczeg beismerte, hogy fogyasztott tudatmódosító szert, de azt tagadta, hogy kereskedett volna a tiltott anyaggal. A bíróság szökés, elrejtőzés, valamint bizonyítékok megsemmisítésének veszélye miatt február 23-ig meghosszabbította a divattervező letartóztatását, tegnap pedig még tovább kitolták Herczeg Zoltán őrizetének idejét.

Fotó: Polyák Attila - Origo

– mondta a Blikknek a divattervező ügyvédje, dr. Arató György.

Herczeg hónapok óta nem találkozhatott kedvesével, Mariann-nal, sőt, a nő levet sem küldhet a férfinak a rácsok mögé, aki így egyedül az ügyvédjével és szüleivel tarthatja a kapcsolatot a Blikk szerint. Ha a bíróság bűnösnek találja Herczeg Zoltán, akkor akár nyolc év börtönbüntetést is kaphat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.