Kikezdték a kommentelők Völgyi Zsuzsit: "Gondolom anyós örül, aki veled lehet egyidős"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Kökény Tamás kommentelők szerelem Völgyi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyi Zsuzsira ismét rátalált a szerelem: az énekesnő 20 évvel fiatalabb férfit szeret. Kapcsolatukat két évig titkolták, nem véletlen. Zsuzsi most rengeteg beszólást kap fiatal szerelme miatt.

Völgyi Zsuzsi 2020-ban beszélt először arról, hogy válságba került a házassága, végül 2021 novemberében elvált. Új kapcsolatát két évig titkolta, ám a napokban közös fotót posztolt kedvesével, a Virtuózok győztesével, Kökény Tamással. A pár kap hideget-meleget, a gratulációk mellett megjeletek a rosszindulató kommentek is - szúrta ki a Bors.

Völgyi Zsuzsi megmutatta párját Fotó: Polyák Attila - Origo

"20 évvel fiatalabb, szóval a fia, hát ne is haragudj, gondolom anyós örül, aki veled lehet egyidős" - írta az egyik kommentelő.

„Igyekszem elképzelni: Majd amikor a fiatal férfi 45-50 éves lesz, és a 2-évtized eltelte után ágyba bújik a 65-70 éves öregasszonnyal! Na, akkor lesz érdekes a szerelem!" - posztolta egy másik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.