Tönkrement a házassága a magyar énekesnőnek: "Én lecsúsztam erről a kapcsolatról"

házasság válás Völgyi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekesnő, Völgyi Zsuzsi teljes őszinteséggel vallott tönkrement házasságáról a TV2 kamerái előtt.

Közös nyaralásokkal és programokkal próbálta megmenteni a házasságát Völgyi Zsuzsi, viszont úgy érezte, hogy a problémákkal egyedül kellett szembenéznie.

" Én lecsúsztam erről a kapcsolatról. Voltak nyaralások, voltak közös programok, de nem volt annyi. Ez kevés volt ahhoz, hogy ezt a házasságot megmentsük" - nyilatkozott a TV2-nek Zsuzsi.

Völgyi Zsuzsi előszőr öt év házasság után költözött el férjétől, mert kapcsolatuk ráment az építkezésre. Még próbálták megmenteni a házasságukat: Zsuzsi egy évvel ezelőtt még arról nyilatkozott, hogy egyáltalán nem szeretne elválni férjétől, sőt, újra együtt vannak és boldogabbak, mint valaha.

Az énekesnő ezt az időszakot érzelmi hullámvasútként élte meg, mert férjével voltak nagyon fent és nagyon lent is, végül lent maradtak.

Nem voltak hatalmas veszekedések és egy harmadik fél sem rondított bele a házasságukba, egyszerűen csak elfáradtak.

Zsuzsi lelki egyensúlyát most a zenélés tartja balanszban. Ha épp nem a Romanticban énekel, akkor saját zenekarával járja az országot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.