Sármos, fiatal zenész Völgyi Zsuzsi új párja: a 20 év korkülönbség sem állt a szerelem útjába

Kökény Tamás közös fotó párkapcsolat Völgyi Zsuzsi Virtuózok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyi Zsuzsi sokáig küzdött azért, hogy megmentse házasságát, ám végül férjével a válás mellett döntöttek. Az énekesnőnek nem volt egyszerű lezárnia a múltat, de most boldogabb, mint valaha.

A Romantic énekesnője, akit nemrég a Farm VIP-ban is láthattunk, még tavaly ősszel arról beszélt a Life.hu-nak adott interjújában, hogy maga mögött hagyta a házasságát és rátalált egy olyan férfire, akivel ismét boldog lehet.

"Egyelőre szeretném megtartani ezt most magamnak, és nem is annyira a médiát zárnám ki belőle, hanem a rosszindulatú embereket. Örömmel vállalnám a páromat, mert nagyon jó vele, de féltem őt, a kislányomat és magamat a támadásoktól. (...) emberek szinte állandóan bántják egymást."

– mesélte a Life.hu-nak tavaly novemberben Völgyi Zsuzsi, aki most elérkezettnek látta az időt arra, hogy felfedje, ki is az a férfi, aki elrabolta a szívét.

Az énekesnő a nála húsz évvel fiatalabb tehetséges zenésszel, a Virtuózok egykori győztesével, Kökény Tamással alkot egy párt.

"Igen, valóban ő a párom. Lassan két éve alkotunk egy párt, és úgy éreztük, itt az ideje vállalni a szerelmünket mindenki előtt. Lesznek még közös fotók, de nem akarunk együtt szerepelni, avagy nyilatkozni a magánéletünkről. Szeretnénk ezt a csodát magunknak megőrizni. Legyen annyi elég, hogy nagyon szeretjük egymást, nagy a boldogság" – mesélte a Blikknek Zsuzsi, aki a hétvégén közös képet posztolt szerelmével saját Instagram-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.