Bajban leszel, ha megszokásból kapcsolsz a TV2-re: fontos műsorváltozást jelentett be a csatorna

Forrás: TV2 -
műsorváltozás TV2 Sztárban sztár Zsákbamacska (TV2) zsákbamacska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már harmadik hete látható a TV2-n a nagy sikerű showműsor, a Sztárban Sztár kilencedik évada. A produkció azonban ezen a héten is új időpontban kezdődik majd, sőt más változások is lesznek vasárnap este a csatornán.

A Sztárban Sztár március 12-én az eddigieknél jóval korábbi időpontban, 18:45-kor kezdődik majd, és alig negyedórával később különkiadás szakítja meg a show-t. A TV2 után a Sztárban Sztár közben, 19 órától sugározza a Zsákbamacska című régi-új vetélkedő speciális adását, melyben a népszerű show zsűritagjai, műsorvezetői és szereplői játszanak majd.

Tóth Andi és Marics Peti a Zsákbamacska különkiadásában Forrás: TV2

A Zsákbamacska a régi klasszikus vetélkedő felélesztett verziója lesz, melyet március 13-tól a Szerencsekerék helyén, hétköznap esténként láthatnak majd a nézők. Ezt vezeti fel a csatorna a vasárnapi különkiadással, melyben ismert emberek öltenek jelmezt és játszanak az értékes nyereményekért.

"A játékosok nyereményüket a Heim Pál Gyermekkórház sürgősségi osztályának ajánlják fel" – olvasható a TV2 közleményében.

Sztárban Sztár vasárnap este 18.45-kor, Zsákbamacska különkiadás 19 órától a TV2 műsorán, majd utána folytatódik az élő show.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.