Elköltözött Tóth Gabi és családja: ebben a városban kezdett új életet az énekesnő

Tóth Gabi Krausz Gábor Szentendre Új élet költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy váltásra szánta el magát az énekesnő és sztárséf kedvese, ugyanis felszámolták eddigi életüket és egy teljesen új városban kezdték újra.

Tóth Gabi még januárban beszélt arról, hogy nyugodtabb környékre szeretne költözni, ahol akár kakaskukorékolásra is ébredhet és lépésről lépésre egyre közelebb került ahhoz, hogy megvalósuljon az álma. Alig másfél hónapot kellett csak várnia, és beteljesült a kívánsága, és míg korábban csak annyit mondott, hogy a Dunakanyarba vágyik, most már pontosan tudni, hova költözött családjával.

A Blikk vette észre, hogy Tóth Gabi férje, és gyermekének apja, Krausz Gábor Szentendréről posztolt, ezzel saját maguk leplezték le, hova költöztek. Az új életükhöz hozzátartoznak az új szomszédok is, ám nem lesz mindenki ismeretlen. Szintén az egyik fotóból derült ki, hogy Vomberg Frigyes, azaz Krausz egyik kollégája, a Séfek Séféből ismert szakember mellett telepedtek le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.