Égő autók, kiabáló, vérző emberek - A magyar zenész és családja testközelből látta a szombati tömegbalesetet

Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Lakatos Péter -
szombati tömegbaleset tömegszerencsétlenség Derzsi Zsolt Ocho Macho tömegkarambol M1 tömegbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas szerencséje volt az Ocho Macho zenészének, ugyanis családjával együtt ők is belekeveredtek az M1-es autópályán történt szombati tömegszerencsétlenségbe, ám feleségével és kétéves kislányával együtt ép bőrrel megúszták.

Több mint negyven autó, köztük kamionok és személygépjárművek ütköztek egymásnak szombaton Herceghalom térségében az autópályán. A balesetben többen súlyosan megsérültek, egy budapesti, négygyermekes családapa azonban sajnos a helyszínen életét vesztette. A szakértők szerint nem lesz egyszerű dolga a rendőrségnek és a biztosítóknak, hogy megállapítsák, ki hibázott.

A balesetet testközelből látta az Ocho Macho zenésze, Derzsi Zsolt is, aki a Blikknek mesélt a megrázó részletekről.

Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Lakatos Péter

"Láttam a porfelhőt, aztán egyszer csak ott volt előttünk a kamion, körülöttünk a ronccsá tört autók. A feleségem vezetett, mert nekem előző este fellépésem volt. Miután biztonságba helyeztem a kislányom, visszamentem fentről megnézni a kocsit. Semmi baja nem esett, de láthatóan útban lett volna a tűzoltóknak. Leszaladtam, hogy hátra tolassak. Körülöttem vérző emberek rohangáltak kiabálva" – emlékezett vissza a szörnyű eseményre Derzsi Zsolt.

A zenész szerint sokan nézték végig tétlenül, ahogy szénné ég az autójuk. A mentők nem tudtak minden sérültet egyből elvinni, a kevésbé súlyos sebesültek ott várakoztak, Derzsi gyerekeket is látott infúzióval.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.