Fél év után először láthatták egymást a börtönben Herczeg Zoltán és párja

Fotó: Polyák Attila - Origo -
kábítószerkereskedelem drog börtön Herczeg Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert magyar divattervező, Herczeg Zoltán csuklóján tavaly október végén kattant a bilincs. A rendőrség kábítószergyanús anyag birtkolása miatt indított ellene nyomozást. Kedvese, Mariann több mint öt hónap után láthatta újra őt.

Október végén robbant a hír, hogy letartóztatták az ismert magyar divattervezőt. Eleinte csak sejteni lehetett, ám később pontosan kiderült, hogy Herczeg Zoltánra csapott le a rendőrség kábítószergyanús anyag birtoklása miatt. A férfi beismerte a fogyasztást, azt azonban tagadta, hogy kereskedett volna a szerrel.

Az elmúlt hónapokban a divattervezőtől megvonták a kapcsolattartási lehetőséget, a szülein kívül senki nem látogathatta meg a börtönben. Az ügyézség fél év után engedélyezte, hogy a párja, Mariann meglátogathassa.

Fél év után először láthatta egymást a börtönben Herczeg Zoltán és párja Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nagyon drámai volt. Ugyan egy külön helyiségben lehettünk, de itt is rögzített bútorok voltak, köztünk egy plexi, és telefonon tudtunk beszélni. Az első, ami eszembe jutott, hogy szerettem volna Zolit a zsebembe tenni, és elhozni onnan. Egyszerűen nem oda való, nem bűnöző, nem drogkereskedő! Láttam rajta, hogy próbál erős maradni, de közben tudom, hogy nem olyan erős, mint amilyennek mutatja magát. Amikor elbúcsúztunk egymástól, mindketten sírtunk, és odasimultunk egymáshoz a plexi két oldalán"

- mesélte könnyes szemmel a Blikknek Mariann, aki nagyon bízik benne, hogy szerelmét hamarosan kiengedik a börtönből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.