Ekkor indul az Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát: hamarosan ismét szurkolhatunk a sztároknak

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo -
kaland Ázsia Expressz Amerika Nagy Alekosz
Hamarosan kezdődik a TV2 népszerű műsorának, az Ázsia Expressznek az amerikai kiadása: október 7-étől izgulhatunk a sztárokért.

Hamarosan ismét elkezdődik a TV2 egyik közönségkedvenc műsora, az Ázsia Expressz. Az újabb évad különlegessége, hogy ezúttal Amerikában kell feltalálniuk magukat a sztároknak, Mexikóban és Guatemalában néznek komoly kihívások elé, hogy elnyerjék a 10 millió forintos fődíjat.

A műsor házigazdája, Ördög Nóra Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Október 7-én és 8-án, szombaton és vasárnap indul a kaland, majd hétköznap esténként a Tények Plusz után folytatódik az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát, amelynek háziasszonya Ördög Nóra.

A versenyzőknek a megszokott módon, készpénz, bankkártya és telefon nélkül kell teljesíteniük a különböző feladatokat. Íme, azok a párosok, akik nekivágnak a kalandnak: Kucsera Gábor és Tóth Dávid; Kempf Zozo és Pető Brúnó; Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni; Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka; Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka; Sipos F. Tamás és fia, Dani; valamint Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek - írja a TV2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.