Csupán három termékre van szükséged a bőröregedés késletetéséhez, a többi felesleges pénzkidobás

Forrás: Shutterstock -
bőr retinol bőröregedés fényvédelem menopauza
A tudatos bőrápolás nagyon sok nő napjainak részét képezi, de felmerül a kérdés, valójában mikor kell elkezdeni és milyen termékeket célszerű használni. Az sem mindegy, hogy túl gyorsan öregszik a bőrünk, vagy az életkorunknak megfelelő-e a bőrállapotunk. Nézzük, hogyan változik az bőrünk évtizedről évtizedre! 

Sok mindent tehetünk a bőrünk jó állapotáért, a bőrápolási rutintól kialakításától kezdve az esztétikai beavatkozásokig, de az idő kerekét nem lehet visszaforgatni. A Huffpostnak szakértők beszéltek arról, hogy mi a bőr normális és idő előtti öregedése és mit tehetünk ennek késletetéséhez.

A szakemberek szerint három dolog elég a bőrápolási rutinba. Forrás: Shutterstock

Az öregedés észrevehetőbben a 30 éves kor után jelentkeznek, a ráncok láthatóbbak és pigmentációs problémák adódnak és gyakran felnőttkori pattanások is előjönnek.

a retinoidon és megfelelő C-vitaminos terméken kívül minden egyéb szemfényvesztés és teljesen felesleges pénzkidobás a sokréteges bőrápolási rutin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.