Durva dolgokat állít Robert de Niro egykori asszisztense: a színész zaklatta, vele vakartatta a hátát és mocskos viccekkel fárasztotta

Forrás: AFP -
Graham Chase Robinson Canal Production asszisztens Robert de Niro zaklatás
A világhírű színészt az egyik volt asszisztense, Graham Chase Robinson zaklatással vádolja. Robert de Niro az egész, immár 4 éve húzódó ügyet nonszensznek tartja, és azt állítja, semmi illetlen dolog nem történt a közös munkájuk során. 

Négy éve húzódik Robert de Niro és egykori asszisztense (majd cégének alelnöke), Graham Chase Robinson ügye a bíróságon. A nő nemi diszkrimináció miatt perelte be De Nirót és cégét, a Canal Productionst. A beadványban olyanokat állít, hogy a színész afféle munkahelyi feleségként kezelte és olyanokat kért tőle, hogy vakargassa a hátát, mossa ki az ágyneműjét és ha ez nem lett volna elég, a fizetése is kevesebb volt, minta férfi alkalmazottaké. A keresetben az is szerepel, hogy De Niro mocskos viccekkel zaklatta, fogdosta és összegészében pokoli főnök volt - írja a New York Post.

Robert de Niro és volt asszisztense pere a végéhez közeledik Forrás: AFP

Az ügyhöz tartozik, hogy az első pert a Canal Production indította Robinson ellen: azzal vádolták, hogy 450 ezer dollárt sikkasztott a cégtől (plusz a munkáját se végezte jól, ahelyett folyton a Jóbarátokat nézte az irodában). De Niro ügyvédje, Richard Schoenstein hétfőn elmondta, a napokban pont kerühet az ügy végére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.