csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok kissé túlvállalják magukat, az Oroszlánokra pedig egy igazán pörgős és mozgalmas hosszú hétvége vár.

Kos




Thinkstock
Thinkstock

Hétvégi tipp: Még szombat reggel gondolj végig mindet, nehogy valami kimaradjon a tervezésedből, és elrontsa a kedvedet.

Bika




Hétvégi tipp: A maradék feladatokat ha másra bízod, akkor lesz annyi időd szombaton, hogy feltöltődj egy kicsit, és nyugodtan élvezd az ünnepeket.

Ikrek




Hétvégi tipp: Gondoskodj arról, hogy meglegyen az ünnepi hangulat, és most csak ezzel foglalkozz, különösen szombaton!

Rák




Hétvégi tipp: Nézd végig a feladatokat, és amit tudsz, azt add ki másnak. Családtagjaid szívesen segítenek majd, így békésen telhet a vasárnap.

Thinkstock
Thinkstock


Oroszlán



Nem lesz időd pihenni, de nem is kell. Szereted a húsvétot, ezért már alig várod a családi összejöveteleket és a nagy gasztronómiai partikat, ahol aztán kényeztetheted igényes ízlelőbimbóidat. Dekoráld ki a lakást, hogy jó hangulatban teljen a vasárnap.

Hétvégi tipp: Szeretteidet is bevonhatod a készülődésbe, úgy sokkal kellemesebben telhet már az az időszak is. A vasárnap párod meglephet!

Szűz




Hétvégi tipp: Ragaszkodásoddal nemcsak a te vasárnapodat ronthatod el, hanem másét is. Légy egy kicsit rugalmasabb!

Mérleg




Hétvégi tipp: Bosszankodás helyett inkább minél előbb láss hozzá. Meglátod, milyen gyorsan megleszel vele! Emiatt ne rontsd el az ünneped!

Skorpió




Thinkstock
Thinkstock

Hétvégi tipp: Ha van valaki, akire már régóta gondolsz, hívd fel és vendégeld meg vasárnap. Szeretteid is szívesen látják majd.

Nyilas




Hétvégi tipp: Miért érzed kényelmetlenül magad? Ne feledd, nem az ellenséggel, hanem szeretteiddel ülsz egy asztalhoz, ezért nincs mit szégyellned!

Bak




Hétvégi tipp: Ha el akarod kerülni a vitát, még csak szóba se hozd a munkád! Szombat reggeltől már csak a család és a húsvét legyen a fókuszban.

Vízöntő




Hétvégi tipp:

Halak



A szombatod kellemesen telhet, minden a terveid szerint alakul, de húsvétvasárnap lehetnek gondjaid. Főleg akkor, ha egy lépést sem teszel meg annak érdekében, hogy egy vártalanul betoppanó vendég jól érezze magát otthonodban. Ugye nem akarod elrontani a húsvétot?

Hétvégi tipp: Nem baj, ha nem számítottál rá! Régen láttad, ezért remekül fogjátok magatokat érezni, főleg akkor, ha teszel is ezért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.