Ne görcsölj! Ez a 7 dolog egyáltalán nem érdekli a pasikat, csak te aggódsz rajta!

Beautiful,Couple,Having,Coffee,On,A,Date
Shutterstock / Edvard Nalbantjan - Edvard Nalbantjan
párkapcsolat randevú vonzalom
Szeretnéd, ha minden tökéletes lenne a randin, ezért beleadsz mindent. A pasi azonban észre sem veszi... Hát, van ilyen. Mutatjuk, hogy mi az, ami nem érdekli a pasikat, ezért kár a kelleténél nagyobb figyelmet fordítani rá.

Érthető, hogy izgulsz a randi előtt, és szeretnéd a legjobb formádat hozni, azonban kár teljesen rágörcsölni a dologra. Általánosságnak hangozhat, de sok igazság van abban, hogy a férfiak nem feltétlenül figyelnek fel a kis részletekre, és az olyan apró dolgok, hogy kócos-e a hajad, alapvetően nem érdekli a pasikat. Leginkább az összhatást nézik, hogy „rendben van" a nő, vagy valami nem stimmel vele. Ezért jobb, ha minél természetesebb és lazább vagy, és nem aggódod túl a randitokat.

randi randevú részletek nem érdekli a pasikat
A férfiak az összhatást nézik, ezért nem kell rágörcsölnöd a randira. Az olyan apróságok, mint a rúzsod színe, nem érdekli a pasikat.
Forrás: Shutterstock/NDAB Creativity

Ez a 7 dolog tutira nem érdekli a pasikat

  1. Hogy vágattál egy kicsit a hajadból 
    A férfiak tíz év házasság után sem vesznek észre egy új frizurát, nemhogy a második randin. Ne sértődj meg rajta, ha nem jegyzi meg, hogy milyen jó az új séród. Hidd el, már nem is emlékszik, milyen volt a régi. 
  2. A táskád és a cipőd színharmóniában van 
    Fogalmuk sincs. Tényleg. Ha gondolod, kérdezz rá. A válasz valószínűleg az lesz: „Mit kell nézni?” 
  3. Hogy van rajtad néhány plusz kiló 
    Ha valóban csak 3-4 kiló felesleg van rajtad, és az alkatodnak megfelelően, ízlésesen öltözködsz, akkor hidd el, a partneredet nem fogja zavarni. Viszont, ha emiatt feszengsz, takargatod magad és szégyellősködsz, akkor a viselkedésedet furcsállni fogja.
     
randevú részletek nem érdekli a pasikat
Legyél természetes és önazonos. A sok szuper női praktika nem érdekli a pasikat.
Forrás: Thinkstock
  1.  Hogy pici-e a cici
    Tévhit, hogy a férfiak csak a nagymellű nőkre buknak. A pasik jelentős részének minden méretű kebel bejön, ezért teljesen felesleges extra push up melltartót venni és zoknival megtömni. Főleg, hogy az első együtt töltött éjszakán úgyis kiderül a turpisság. Öltözz fel stílusosan: ne takargasd magad, de nem is kell egyből „villantani”. Légy önazonos, ne akarj másnak látszani - ezzel leszel nyerő
  2. Hogy tökéletes-e a sminked 
    Lehet, hogy te megteszel minden erőfeszítést, hogy hibátlan legyen a sminked, de hidd el, a partnered nem fogja részletekbe menően vizsgálni, hogy a rúzs árnyalata illik-e a ruhádhoz és a szemöldököd szépen fésült-e. A férfiak az összehatást nézik, ráadásul a többségük jobban szereti a természetes megjelenést, szóval jobb, ha ne tolod túl. 
  3. Hogy mit eszel és mit iszol a randin 
    A pasik kifejezetten nem szeretik, ha csak finnyáskodva turkálod a salátádat és visszafogottan kortyolgatod a mentes ásványvizedet. Azt értékelik, ha mered elengedni és jól érezni magad. Ha megkívánsz egy pohár bort, akkor nyugodtan kérd ki, ez nem fogja kiábrándítani életed szerelmét.
  4.  Hogy te írsz-e rá előbb
    A nők többsége úgy gondolja, hogy egy randi után a férfinak kell először jelentkezni. Ezért sokan a telefonjukat nézegetik sóvárogva, és várják, hogy pittyenjen a messenger. Pedig hidd el, a pasi számára megkönnyebülést is hozhat, ha te írsz elsőnek. Lehet, hogy nem akar túl rámenősnek tűnni, túl hamar írni vagy nagyon elhúzni a dolgot, ezért bizonytalan. Előfordulhat, hogy nem tudja, miként szólítson meg, vagy a jelzéseid nem voltak egyértelműek a számára, és fél az elutasítástól. Egyszerűsítsd a dolgot, és dobj rá egy „Szia!"-t. Hidd el, nem ezen fog múlni a párkapcsolat.
     

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.