Mint két tojás, úgy hasonlít egymásra a popsztár és a színésznő

Nelly Furtado hasonlóság Courtney Cox sztár Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nelly Furtado énekesnőt és Courteney Cox színésznőt semmiféle rokoni szál nem köti egymáshoz, ennek ellenére mégis úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás.

AFP
AFP


Mindkét hölgy arca igen karekteres, jellegzetes, arcélük éles. Szemük színe élénkkék, és a hajukat is általában sötétbarnára festetik. Mindketten vékonyak, karcsúak, és a stílusuk is nagyon hasonló. Ráadásul mindkét hölgy olyan szakmát választott, aminek a showbizniszhez van köze, hiszen lételemük a csillogás. Nem bánnánk, ha Nelly kipróbálná magát színésznőként, szívesen megnéznénk őt a vásznon Miss Cox oldalán!

Tipp! Egy igazi kaméleon a szexi énekesnő! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


62 évesen is karcsú a világhírű tervező - Egy szál fürdőruhában pózolhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120126-62-evesen-is-karcsu-a-vilaghiru-tervezo-egy-szal.htmlIsmét pszichiátriára került a magyar valóságshow sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120208-ismet-pszihiatriara-kerult-a-magyar-valosagshow-sztarja-bb-evi.htmlPénzért csábított az egykori villalakóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120206-valovilag-vv-peter-penzert-csabitott.htmlNem találsz pasit? Az alkatfunkciós elemzéssel kiderítheted, miért!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20111026-nem-talalsz-pasit-az-alkatfunkcios-elemzessel-kideritheted-miert.htmlMit üzennek a rémálmok?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20111019-mit-uzennek-a-remalmok.htmlÍgy árulkodnak rólad a mozdulataid!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20111007-vigyazz-testbeszeded-mindent-elarul-rolad.htmlUtazz velünk - hipnózissal a gyerekkorba!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110928-utazz-velunk-hipnozissal-a-gyerekkorba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.