Pintácsi Viki betegség iskolás fiú leukémia lelki betegség gyermek énekesnő gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kezelései ugyan vannak még Pintácsi Viki kisfiának, de úgy tűnik, sikerült legyőznie gyermekének a leukémiát. Az énekesnő a TV2 Mokka című műsorában mesélt a kezdetekről és arról, most hogyan tekintenek vissza a nehéz időkre.

Tavaly októberben derült ki, hogy Pintácsi Viki kisfia leukémiás. Az énekesnő a kezdetektől fogva együtt küzdött gyermekével, aminek meg is lett az eredménye: Viktor egyre jobban van és idén már iskolába is ment.

"Mintha ezer éve lett volna" - kezdte Pintácsi Viki. "Ez egy olyan dolog, amit elég nehéz feldolgozni. Most egy kicsit másképpen gondolkodom erről a dologról. Egyszerűen úgy érzem, hogy lezártunk egy szakaszt az életünkben. Másfelé orientálódunk, próbálunk előre nézni és kvázi normális életet élni, nem rágódni azon, hogy mi volt" - mondta az énekesnő a Mokkában.

Viki szerint ha az ember ilyen nehéz helyzetbe kerül, nincs ideje önmaga sajnálatával foglalkozni. Anyaként, szülőként pedig kutya kötelessége pozitívan végigcsinálni az egészet.


Forrás: TV2/Stop.hu


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.