Lebuktak! Egy titokzatos nővel randizott Jim Carrey

lebukás Jim Carrey színész tengerpart Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, már nem magányos Jim Carrey, akit Malibu partján egy fiatal, csinos, bikinit viselő nővel fotóztak le. A pár láthatóan nagyon élvezte egymás társaságát.

Jim és a titokzatos nő Malibu partján pihent, nem messze az 50 éves színész házától, amelyet júniusban több mint 13 millió dollárért, vagyis több mint 2 milliárd forintért kínált eladásra. Elképzelhető, hogy ezután mégsem válik meg az ingatlantól, mert immár van kivel megosztania a csodálatos otthont.

Northfoto
Northfoto

Azt ugyan nem tudni, hogy ki a csinos fiatal lány, akivel lencsevégre kapták, de szemtanúk szerint több van köztük, mint barátság. Nem is lenne csoda, ha a Mr. Popper pingvinjei sztárja új kapcsolatba kezdene, hiszen Jenny McCartney-val való 5 éves kapcsolata már 2 éve, 2010-ben véget ért, és azóta Jimnek csupán néhány futó kalandban volt része Emma Stone-nal és Anastacia Victinával.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.