asztrológia a nap cikke ezoterika szexhoroszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi vár rád a szerelemben és az ágyban a 2014-es évben? A Life.hu szexhoroszkópja minden jegy szülötteinek – férfiaknak és nőknek – hasznos információkat tartogat, és azt is eláruljuk, mit kell tenned, hogy a kapcsolatod a lehető legjobb legyen.

Férfiak: 2014 sok szenvedélyt ígér – domináns szerepet töltesz majd be, és a szerelmeddel együtt élvezhetitek a romantikát.

Nők: Szívesen leped majd meg a kedvesedet egy-egy új szexpózzal. Az sem lehetetlen, hogy a barátaid előtt teregeted ki a szexuális életed titkait.

A Kosok szerelmi kapcsolatai 2014-ben: ez az év tökéletes lesz arra, hogy a szexuális izgalmakon keresztül közelíts a véleménykülönbségek elsimításához. Szerelmi és szexuális téren kiváló év várható.

Férfiak: Ideje feldobnod valamivel a szexuális életedet. A próbálkozásokkal viszont érdemes óvatosan bánni: ha túl extra helyen próbálsz hódolni a romantikának, kiábrándíthatod a partneredet.

Nők: Meglehetősen passzív év vár rád az ágyban, ez viszont untathatja a partneredet. Vigyázz, ne veszítsd el az érdeklődésedet a szex iránt!

A Bikák szerelmi kapcsolatai 2014-ben: a szerelmi életed frissen tartásához a kísérletezés lesz a kulcs. Az asztrológia egyébként egészen átlagos évet ígér szerelmi és szexuális téren a jegy szülötteinek.

Férfiak: Mutass némi kreativitást az ágyban, ezzel bűvölheted el a partneredet. Márciusban és áprilisban a szokottnál is hódítóbb formában leszel, és ez természetesen a szexuális életedre is jó hatással lesz.

Nők: Az év első felében meglehetősen kiszámíthatatlan leszel szexuális téren. Ha a partnereddel együtt utazol vakációzni, különösen izgalmas szexuális élményekben lehet részed.

Az Ikrek szerelmi kapcsolatai 2014-ben: júliusban vagy augusztusban egy rövid, ám bonyolult időszakot élhettek meg, de az utolsó negyedévben elsimulnak a nehézségek, és együtt élvezhetitek a romantikát.

Férfiak: Elképzelhető, hogy házasságon kívül keresed a gyönyört. Az év utolsó hónapjaiban kissé felfordulhat a szerelmi és a szexuális életed.

Nők: Hűséges leszel, és előszeretettel hódolsz majd a gyönyörnek a partnereddel. Az augusztus és a szeptember különösen kedvez majd a harmonikus szexuális életnek.

A Rákok szerelmi kapcsolatai 2014-ben: a jegy férfi szülötteinek hűtlensége miatt a kapcsolatok tele lesznek hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel. A szexben kevesebb lesz az érzelem a szokásosnál.

Férfiak: Ebben az évben mélyen bele is szeretsz a szexuális partneredbe – az elmúlt pár évvel ellentétben nem az egyéjszakás kalandokat keresed majd.

Nők: Az internet lesz a segítségedre a társkeresésben, akár még az online szexet is kipróbálhatod. Szenvedélyes és szexis éved lesz.

Az Oroszlánok szerelmi kapcsolatai 2014-ben: nem árt kicsit átgondolni a szerelmi életedet, hogy ugyanazzal a partnerrel is sokáig élvezetes maradjon. A családalapítással ebben az évben még vártok egy kicsit.

Férfiak: A szokottnál is idealistább leszel a szerelemben, és néha ésszerűtlen lépésekre ragadtatod magad.

Nők: Az év elején kísértést érezhetsz, hogy házasságon kívül is kipróbáld a vonzerődet. Az év utolsó hónapjaiban a saját elbizonytalanodásod a szexuális életedet is elbizonytalaníthatja.

A Szüzek szerelmi kapcsolatai 2014-ben: sokkal nagyobb kedvet érezhetsz a szexhez, mint az elmúlt években. Szexuális téren az évben hullámhegyek és hullámvölgyek váltakoznak majd.

Férfiak: Harmonikus szexuális életre számíthatsz, de különösen az év második felében lehet jellemző, hogy domináns szerepre vágysz az ágyban.

Nők: Meglepheted a partneredet és te is részesülhetsz kellemes meglepetésekben, mivel a hangulatod és a szexuális étvágyad folyamatosan változni fog az év folyamán.

A Mérlegek szerelmi kapcsolatai 2014-ben: szexuális érdeklődésed az expartnereid felé fordulhat. A szexuális életed egyébként harmonikus és izgalmas lesz.

Férfiak: Az év elején kissé letargikusba fordulhatsz szexuális téren, de az év további részében új szerelem érkezhet az életedbe, ami megfűszerezi a szexuális életedet is.

Nők: Kiteljesedik az önbizalmad a szexben, és a múltbeli bizonytalanságokat is a hátad mögött hagyod.

A Skorpiók szerelmi kapcsolatai 2014-ben: szexuális téren újdonságokra számíthatsz, és akár a családalapításon is elgondolkodhatsz.

Férfiak: Az ágyban az utóbbi évek rutinja folytatódik, vigyázz, hogy ne untasd vele a partneredet. Az utolsó negyedévben jó esélyed van a szexuális életed javítására.

Nők: Online segítséget veszel igénybe szexuális életed fellendítéséhez. Hormonális változásaid is tükröződnek a szexuális életedben.

A Nyilasok szerelmi kapcsolatai 2014-ben: teljes szívvel a partnered felé fordulsz, és nem gondolkodsz házasságon kívüli hódításon.

Férfiak: Az év közepéig egyre izgalmasabb lesz a szexuális életed. Az év második felében azonban már annyira igényled a változást, hogy a partnerkapcsolatból is kikacsingathatsz.

Nők: A jegy szülöttei közül sokan hosszú idő után először bonyolódnak új szexuális kapcsolatba. Az is lehet, hogy szexuális ügyekben a bizalmasaidtól kérsz majd tanácsot.

A Bakok szerelmi kapcsolatai 2014-ben: áprilisban és májusban érzelmileg instabil időszak és féltékenység vár rád. Időre lesz szükséged, hogy a szerelmi életed újra harmonikussá tedd.

Férfiak: Szexuális és szerelmi téren új kihívásokat keresel, áprilisban viszont megerősödhet egy szerelmi kapcsolatod.

Nők: Az elmúlt éveknél sokkal hajlamosabb leszel a flörtre. A partneredet zavarhatja, ha nem tartod be az ígéreteidet.

A Vízöntők szerelmi kapcsolatai 2014-ben: a szerelmi és szexuális életedben nagy változások várhatók. Az év utolsó negyedében érzelmi téren is komoly átalakuláson mehetsz keresztül, ami természetesen a szerelmi életedre is hatással lesz.

Férfiak: Romantikus utazásra indulsz a kedveseddel, és fantasztikus szexuális élményekben részesülsz. Érzelmeid valósággal megújulnak majd.

Nők: Szexuális életed dinamikus és remek lesz, semmilyen zavaró tényezővel nem kell számolnod.

A Halak szerelmi kapcsolatai 2014-ben: ne akard túl nagy lendülettel megújítani a szexuális életedet, nehogy éppen ez az igyekezet tegye tönkre a harmóniát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.