Kívánj szerelmet magadnak - A szuperhold kedd hajnalban teljesíti!

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
asztrológia szuperhold ezoterika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a kedd egy valamit biztosan nyújt nekünk: csodás látványt hajnalban, tündöklő, fényes Holdat. Ha lemaradtál az augusztusi szuper teliholdról, most pótolhatod! 

A telihold a kívánságok, változások bevonzásának ideje, és ekkor sokkal könnyebb lemondani rossz szokásainkról, hibás beidegződéseinkről is.

Mi a szuperhold?

Akkor van hozzá szerencsénk, amikor a Föld és a Hold középpontja közti távolság kisebb, mint 361,863 km. 2014-ben augusztus 10-én volt a Hold a legközelebb a Földhöz, ekkor a középpontok közti távolság mindössze 356,896 km volt. A legteljesebb szuperhold-pillanat 18.09-kor következett be. Ekkor a Hold 30 százalékkal fényesebbnek, és akár 14 százalékkal nagyobbnak tűnhetett - úgy érezhettük, csak létrára kell állnunk, és akár meg is foghatjuk a fényes égitestet.
Szeptember 9-én kedden, 03.39-kor tetőzik a telihold a Halak jegyében. Fő irányvonala a spiritualitás, a rejtett képességek felszínre hozása és a megértés, az elfogadás fontossága, valamint a környezet ápolása, felfrissítése.

Kiemelkedően erős holdhatás – garantáltan sikeres varázslatok

A telihold napjain bátran lehet bűbájokat alkalmazni, jó dolgokat, örömöt bevonzani. Ezeken a különleges napokon, amikor az energetikai hatások növekedését közvetlenül is érzékeljük, egyenesen javallott, hogy a különféle mirákulumok erejét a magunk hasznára fordítsuk. Elsőként engedd el az összes rossz szokásod!

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Az otthon mágiája - szabadulj meg a felesleges dolgoktól

Személyiséged tükre az otthonod. Ha zűrzavaros, káosz uralkodik benne, akkor te magad is az vagy legbelül. Ha rendezett, harmonikus, akkor te is könnyebben válsz kiegyensúlyozottabbá, így pedig a munkád, tanulmányaid jobb eredményeket fognak hozni, a lehetőségeid száma pedig garantáltan gyarapszik. Ha otthonod energiái akadoznak, akkor a te testi, lelki és szellemi egységed megbomlik. Épp ezért a mostani teliholdnál engedd el a gondokat, s invitáld be életedbe a jót.
Már hétfőn (8-án) este végezz otthonodban tértisztítást, ez segítségedre lesz abban, hogy jobban érezd magad a bőrödben, kipihentebb légy, s megtaláld az örömöt önmagadban vagy épp a családodban.

Harangszóval űzd el a negatív energiákat

Takaríts ki, szabadulj meg a lomoktól, gyújts gyertyát, füstölőt, teremts békés hangulatot, esetleg hallgass kellemes, relaxációs zenét. Tárd ki szélesre az ablakokat, engedd be a lakótérbe a friss energiákat.
A tűz energiájának hatására a negatív csí fellazul, s könnyebben megmozdítható, eltávolítható a lakótérből. A friss virágok, a tiszta víz, továbbá só elhelyezésével gyakorlatilag felszenteljük a teret, így megnyitva az utat a pozitív hatások beáramlása előtt. Használhatsz kellemes hangú harangot, amelynek csengetésével a negatív energiák szó szerint elillannak.
Lényeges eleme ennek a rituálénak, hogy tilos a sietség! Érezni kell, ahogy a tested reagál az energia áramlására, esetleg izzadni kezdesz, meleged lesz, és meglepően örömteli lesz ismét leülni a kanapéra, ahol sosem szeretted tölteni az időt, valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva…
A tértisztítást követően érezned kell, ahogy az otthonod szinte ragyog, mintha kifestettél volna. Átjárja a szeretet és a béke - hát kell ennél több?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.