2017, a tiszta lapok éve

Forrás: Thinkstock -
2017 asztrológia ezoterika horoszkóp számmisztika Újév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amit 2017-ben megteszel, az további nyolc évig terem neked gyümölcsöt. De mit fogsz tenni? Lazsálsz vagy belevágsz? Keveset vagy sokat áldozol fel a siker érdekében? A döntés a te kezedben van. A különféle számmisztikai rendszerek közül több irányvonal szerint is kilencéves ciklusokból tevődik össze életünk. 2017 az első a sorban. Hozhat megújulást?

2017 > 2 + 0 + 1 + 7 = 10 > 1

Az, amit a 2017-es esztendő kínál számodra, komoly lehetőség arra, hogy 365 nap alatt sokat fejlődj, és elhidd, hogy bármire képes vagy. Mindig jön új kihívás, de 2017-re ez fokozottan igaz lesz. Ez egy olyan időszak lesz, amikor

az év minden egyes napján visszajön hozzád az, amiért dolgozol – a kérdés, hogy te mit fogsz tenni?

Az inspiráció állandó vendég lesz nálad Forrás: Thinkstock

A kérdés komoly, meg kell fontolnod minden lépést. Az inspiráció állandó vendég lesz, érdemes megragadni a gyeplőt, vagy az élet elsétál melletted. Nyolc lényegre törő lépést kell megtenned azért, hogy másképp, máshogyan történjenek a dolgok, és végre eljuss a vágyott célokig.

  • Fókuszálj a lényeges dolgokra. Mindig legyen konkrét célod. Ha nincs, akkor csak sodródni fogsz az árral.
  • Ébredj rá a valóságra, ne félj szembenézni a gondokkal, csak így tudod megoldani őket.
  • Minden rajtad múlik! Ezt meg kell értened, és végre le kell szoknod arról, hogy másokra hárítsd a különféle történések folyamatait. Talán ez a legnehezebb kihívás.
  • Tedd meg az első lépést! Ne arra hivatkozz, mid van, netán mid nincs, hanem arra összpontosíts, mi mindened lehet még. Bármit megkaphatsz.
  • Válaszd szét a fontosat a lényegtelentől. Vess számot, és hagyd magad mögött azt, ami nem segíti a fejlődésedet. Több van ebből, mint gondolnád...
  • Kérj segítséget! Kell inspiráció, támasz, jó szó. Légy képes az együttműködésre.
  • Maradj kitartó, bármi is történjék! Egy akadály még nem akadály. Nem futamodhatsz meg az első gát láttán.
  • Légy részese építő folyamatoknak, inspiráló társaságoknak. Oszd meg eszméidet, hitedet, spirituális gondolataidat olyanokkal, akik erre befogadók.

A legjobb recept, amit ajánlhatok neked az, hogy határozd meg pontosan, 2017 minek az éve lesz. Tanulás? Önismeret? Eszmélés? Tervezés? Mire fogsz fókuszálni?

Minden áldott nap tegyél valamit a célodért, ami te vagy a gondolataiddal, a vágyaiddal és a reményeiddel együtt Forrás: Thinkstock

Bármit jelölj ki magadnak, azzal foglalkozz mindennap

Egy nap se teljen el úgy, hogy nem tettél valamit a sikeredért. Egy nap se teljen el úgy, hogy nem tettél valamit a fejlődésért, a növekedésedért. Minden áldott nap tegyél valamit a célodért, ami te vagy a gondolataiddal, a vágyaiddal és a reményeiddel együtt.

A 2017-ben megtett okos, tervezett, megfontolt lépések mindenképpen a hasznodra lesznek hosszú távon is. Ha nem mozdulsz ki az állóvízből, akkor semmi nem módosul, és még nehezebb lesz kilépned a megszokások szorító öleléséből. Ebben ismét nagy segítségedre lehet a 2017-es Ezoterikus Kalendárium, amely úgy épült fel, hogy megtanítson az elfogadásra, a bölcs belátásra és új dolgok felépítésére. Ha merész vagy, és a kalendáriumban összegyűjtött motiváló üzeneteket és feladatokat a magad javára fordítod, garantáltan boldogabb és elégedettebb leszel. Rendeld meg itt 3 ajándék e-bookkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.