asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikreket jelentős érzelmi hatások érik hétfőn, kedden és szerdán, ezek legtöbbje pozitív, örömteli és szívmelengető. A Rákok szokatlan oldalukat mutatják meg ezen a héten: hevesek és temperamentumosak lesznek karácsony napjain. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok a hétre.

Kos

Készülj fel arra, hogy a karácsony szép és nyugodalmas lesz, akkor is, ha Kosként legszívesebben most is turbófokozatra kapcsolnál. Épp a reményeidnek megfelelően alakul minden. Csütörtöktől viszont vissza kell rázódnod a valóságba, mert hirtelen apróbb problémák kerülhetnek elő a szőnyeg alól. Hiába reménykedsz abban, hogy az év utolsó napjain nem kell dolgoznod, vagy valami családi ügyet megoldanod... Sebaj, úgyis állod majd a sarat, nem tud a sors olyan próbatétel elé állítani, amit ne tudnál könnyedén megoldani. Sőt, ha igazán jót akarsz magadnak, akkor minden félbehagyott feladatnak nekigyürkőzöl.

Bika

Kitartásod csodálatra méltó, ám úgy tűnik, te ismét ügyesebb, előrelátóbb és furfangosabb akarsz lenni mindenki másnál? Nos, ez esetben akkor inkább ne tégy karácsonykor olyan dolgokat, amelyek bárkit felbosszanthatnak. Többek közt ne keresd az ajándékaidat, ne leplezd le szeretteid meglepetéseit, ne légy kíváncsibb a kelleténél, hisz mindennek eljön a maga ideje! Teljesen jó az a megérzés, hogy valaki valamit titkol előled. De hát karácsony van, és a rejtélyes dolgok ilyenkor kötelezőszerűek! Légy türelmes, várd meg azt, amíg a meglepetésed feltárul előtted. Inkább fedezd fel szakácskönyveid nagyszerű receptjeit, süss és főzz finomakat, kápráztasd el családodat.

Ikrek

Jelentős érzelmi hatások érnek hétfőn, kedden és szerdán – ám ez helytálló és időszerű! Ezek legtöbbje pozitív, örömteli és szívmelengető. Aztán később, a karácsony lassú múlásával mit sem változik a helyzet, az ünnepet követő napokban is elégedett és boldog leszel. Hirtelen több olyan személy is feltűnik az életedben, akikről régóta nem kaptál hírt. Akadhat olyan is köztük, aki nem egyszerű érdeklődésből, hanem tudatosan, jól megfontolt okkal igyekszik a közeledbe férkőzni, és akár jóindulatodat és barátságodat, valamint a karácsonyi hangulatot kihasználva szeretne valamire kérni, rávenni. Utasíts el minden olyan megkeresést, ahol kétségeid vannak a tiszta szándék felől.

Rák

Rák létedre fura arcodat mutatod, mert kissé heves és temperamentumos oldalad kap teret karácsony napjain. Lásd be, bőven sokat vettél a válladra mostanság, így pedig megeshet, hogy hirtelen nem tudod már a súlyos terheket tovább cipelni. Mi lenne, ha nem esnél túlzásokba? Felejts el pár dolgot, térj vissza az alapokhoz, és csak annyit erőltess magadra, amennyi nem fáj. Nem kell kéttucatnyi fogás az étkezőasztalra, nem kell dupla méretű karácsonyfa, és nem kell álló nap sürögnöd-forognod mások körül. Ülj le, vedd elő a feladatlistádat, és kezdd el kihúzni azokat a dolgokat, amik már úgysem férnek bele az idődbe. Karácsonykor a család és a szeretet legyen szent és sérthetetlen, óvd meg magad a túlzásoktól.

Oroszlán

Karácsonykor sem tudsz más lenni, másképp viselkedni, mint egy igazi és belevaló Oroszlán, aki tüzes, kitartó, jó társaság és persze elbűvölő karácsonyi angyal. Óvd és védd meg a harmóniát, szeresd és odaadóan őrizd a családi tűzhely melegét. Elemedben leszel az ünnep során és utána is, bár lesz részed némi kapkodásban, ide-oda szaladgálásban is, könnyen felborítod az egyensúlyt magad körül, de pikk-pakk helyre is tudod hozni. Ne lepődj meg azon, ha keresed majd az egyedül eltölthető percek lehetőségét, és ne félj attól, hogy bárki számon kéri ezt rajtad. Épp így tehetsz meg pár olyan dolgot, melyek során sok mindent átgondolhatsz. Olyasmire is juthat időd, amiket egész évben száműztél.

Szűz

Készülj fel minden eshetőségre, legyen B terved! Lásd be, alaposan leszívta energiáidat az ünnepre való felkészülés, ezért – nem meglepő módon – semmi kedved sem lesz sürögni-forogni a családtagjaid körül. Úgy érezheted, hiába érkezett el a karácsony és lenne itt a pihenés jól megérdemelt ideje, neked nem ért véget a dolgos időszak december 23-ával. Már nem a munkáddal összefüggésben, hanem elsősorban a ház körül akad sok apró tennivaló. Ugyanakkor képes leszel az átmeneti energiátlanság ellenére is erőt venni magadon, így megállod a helyed a konyhában, a fa körül, és az ajándékosztásnál is. Ne aggodalmaskodj feleslegesen, hisz családod körében megtalálod a békét.

Mérleg

Remek, felemelő hangulatban leszel egész héten, hát kell ennél több karácsonykor? Szerencsére másokra is átragasztod az öröm és az elégedettség kellemes érzését, sőt, még a hét második felében is örömteli hangulat övezi utadat. Minden körülmény adott ahhoz, hogy az ünnep szeretetteljes és harmonikus legyen, pont olyan, amilyennek elképzelted még a közelmúltban. Az égi konstellációk megnyugvást, kiegyensúlyozottságot és harmóniát hoznak neked, és ezáltal környezeted tagjainak is. Bárki tűnik fel hirtelen a múltból – legyen az régi barát vagy ellenség –, fogadj mindenkit tiszta szívvel, hisz a régi sebek most könnyen felszakadhatnak, de ideje van a megbocsátásnak!

Skorpió

Végleg elfáradtál? Sőt, már-már besokalltál, és tervezed a törülköző bedobását? Nem csoda, hogy eleged van, sokat tüsténkedtél mostanság. Épp eleget dolgoztál azért, hogy végre nyugalomban és békében tölthesd az ünnepet és az utána következő napokat is. Bármennyire is örömteli a karácsony, már az első napon szeretnél túl lenni az egészen. Ám nincs menekvés! Mosolyogj, s visszamosolyog a környezeted rád. Örülj annak, hogy azok vesznek körül ezekben a napokban, akiket szeretsz. Akkor teszed jól, ha minden történést a helyén kezelsz, hiszen senki nem akar neked rosszat, sőt! A családod szeret, veled vannak, és még a kívánságaidat is szívesen teljesítik.

Nyilas

Ennek a hétnek minden egyes pillanatában keresed a csend és a szeretet fenntartásának vagy épp megteremtésének lehetőségét, és szerencsésnek érezheted magadat, hisz bizony ezek megadatnak neked. Persze ne ess túlzásokba, a sok sürgés-forgás és vendégeskedés mellett pihenj eleget, kapcsolódj ki. Csupán azért, mert ünnepi időszak van, és meg akarsz felelni a környezetednek, még nem kell túlvállalnod ismét magadat. Felejtsd el ezt a hibás berögzöttséget, hogy csak akkor szép az ünnep, ha dúskálunk a bejgliben és a pulykában. A kevesebb néha több, ezt tartsd szem előtt, és ne etesd és itasd túl a családot. Inkább élvezd a nyugalmat, ami körülvesz, ha megteheted, utazz el a hét második felében.

Bak

Megint itt a karácsony. Ez jó hír, mert együtt jár csenddel, békével és jó adag szeretettel is – és ezekre nemcsak igényed van, hanem most szükséged is. Ugyanakkor tudod, hogy érzelmi életeddel nincs különösebb gond, de azt messzire kerüld el, hogy az év eddigi szakaszában felgyűlt hiányérzetedre úgy keresd a megoldást, hogy az ünnepen elhalmozod szeretteidet mindenféle földi jóval. A valódi és önzetlen szeretet, a valódi és a kedves szavak sokkal nagyobb értéket képviselnek, mint pár csecsebecse. Töltsd az idő jelentős részét családoddal, rokonaiddal, kedvességedért és odaadásodért hálásak lesznek. Valld be, te magad is igényled az ő figyelmüket, igaz?

Vízöntő

Vízöntőként – sok téves hiedelemmel ellentétben – természetesen képes vagy arra, hogy megteremtsd a gyönyörű és harmonikus karácsony eszméjét. Varázsolj magadnak és szeretteidnek különös élményeket, az együtt töltött pillanatoknál nincs nagyobb becs. A közös órák jóval többet érnek, mint pár ajándék. Ahhoz azonban, hogy a béke szigetére tudj evezni, el kell felejtened minden kényszerességet, görcsös berögzöttséget, valamint megfelelni vágyást! Nem öltsd magadra folyamatosan a konyhai köténykét, nem kell egész nap sütnöd és szeretteid körül ugrálnod, vagy kiszolgálni nem létező igényeiket. Csak kedvességre, odafigyelésre vágynak, épp, mint te!

Halak

Az ünnepi előkészületek egyáltalán nem őrölték fel tartalékaidat, energiaszinted magas. Nem sokat pihentél az elmúlt időszakban, tetted ezt azért, hogy a karácsonyt teljes szépségében megélhesd. Bátran leteheted egy kicsit a lantot és megnyugodhatsz. Összegezd az elmúlt időszak eredményeit, így pedig levonhatod a különféle tanulságokat: te minden tőled telhetőt megtettél. Persze Halak létedre ezekben a napokban sem tudsz túl sokáig nyugton lenni, már újabb tervek, ötletek járnak a fejedben. Szerencsére a mérleg nyelve egyensúlyra lel, mert nemcsak te adsz, hanem vissza is kapsz azért a sok jóért cserébe, amit egész évben adtál szeretteidnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.