Hétvégi horoszkóp (szeptember 14-15.)

2019.09.13. 08:00

A Bikák hétvégéje a kedvük szerint alakul: meglelhetik benne a szerelmet, szenvedélyt és romantikát is. A Rákok érdekes helyszínekkel, új élethelyzetekkel ismerkedhetnek meg, az Oroszlánoknak pedig az emberi kapcsolataik átformálására kell fókuszálniuk. nézd meg számodra mit tartogatnak a csillagok!

 

Bika
Ez a hétvége minden szempontból kedved szerint alakul, meglelheted benne a szerelmet, a szenvedélyt, a romantikát, jó beszélgetéseket egyaránt. Rajtad múlik, mennyire merülsz bele az érzelmek mély bugyraiba. Képes leszel odaadó és nagyon figyelmes lenni mindenkivel, e miatt pedig hálásak lesznek neked szeretteid. Kérésekkel fordulnak hozzád, te pedig örömmel segítesz nekik. Hangulatod remek lesz, a kapcsolatban élő Bikákkal megeshet, hogy egy rég várt elköteleződésre kerüljön sor, - egy eljegyzés, házasság, összeköltözés formájában. Aki viszont még keresi az igazit, ne hagyjon ki semmilyen alkalmat egy randira.
Ikrek
Szombat reggel talán kicsit nyűgös leszel, ám igen hamar megtalálod azokat az örömforrásokat, amik felvidítanak. Mint máskor, most is elsősorban rajtad múlik, mit hozol ki a pillanatnyi lehetőségekből, s miként okozol magadnak örömöt, ami sokat javít majd a kedélyállapotodon. Amennyiben lustálkodásra vágysz, éld meg azt kedved szerint! Ha a konyhában keresnél boldogságot, s alkotnál valami finomat, semmi ne tartson ettől vissza! A pihenés fontos helyet foglaljon el életedben, mert szükséged van a minőségi kikapcsolódásra. Szombat délutánra ismét elemedben leszel. Vasárnapra van terved? Dönts spontán!
Rák
Új élethelyzetekkel ismerkedhetsz meg ezen a hétvégén, érdekes helyszínek, fura körülmények adódnak, vonzani fognak az idegen emberek, ismeretlen kultúrák, s ha jön egy meghívás, bátran mondasz arra igent. Élvezd a sürgés-forgást, a társasági életet, emellett ne vesd el a sport lehetőségét sem. Lenyűgöz minden, ami eltér a megszokottól. Szeretnél sok dolgot megszemlélni, szívesen utazol is, ha adódik rá mód, Megtalálod a közös hangot olyan emberekkel, akiknek eddig kerülted a társaságát. Sok érdekes emberrel hoz össze a sors, nagyon sok pozitív élményben lesz részed. Fény derül arra, hogy a valamiért nem szokványos emberi külsők mögött micsoda szellemi magasságok rejtőznek.
Oroszlán
Ezen a hétvégén mindig csak egyetlen dologra fókuszálj, s ha azzal megvagy, jöhet a következő tennivaló! Fontos, hogy semmiképpen se aprózd fel az energiáidat, ne ígérd meg, hogy több helyre is elmész! Jól teszed, ha sok időt szánsz emberi kapcsolataid átformálására. Aki fontos számodra, azt ne hanyagold el! Szánj energiát azokra, akikkel régen beszéltél, vagy csak felületesen tetted mostanság. Sokakkal nem találkoztál, pedig akadnak olyan ismerőseid, egy-két rokonod, akik emberi értéke igen jelentős. Az idő mindig kevés, de erre nem sajnálhatod! S ha letudtad ezt a Szaturnuszi feladatot, akkor felmerülhet a szombat esti buli helyszínének kiválasztása. Szingliként kiváló esélyed van a flörtökre.
Szűz
A belső hangod az elmúlt napokban folyamatosan igyekezett tudtodra adni, merre menj, min változtass, milyen hibákat követsz el. Ám, úgy tűnik, Te ezeket figyelmen kívül hagytad, ami bizony hiba! Viszont a Szaturnusz most nem engedi meg azt, hogy a saját fejed után menj, s rávesz arra, hogy feltétlenül hallgass megérzéseidre, mert a tudatalatti nem puszta szórakozásból küldözget számodra lényeges információkat! Minden, ami most zajlik, jelentős hatással lehet arra, hogy harmóniába kerülj önmagaddal, és hogy előrébb tudj lépni olyan magánjellegű ügyekkel kapcsolatban, amelyek régebb óta megakadtak
Mérleg
Az elmúlt éjszakák álmatlanságban teltek? Talán rosszul aludtál, mert rengeteg terv van a fejedben, és sok a függőben lévő ügy is? A hétvégén magával ragad a fantáziád, egyre másra jó ötletekkel rukkolsz elő, s egy részük kifejezetten élhető és hasznosnak tűnik még mások számár is. Közben ne felejtsd el, hogy hétvége van, s pihenni is kellene! Igyekezz kiszakadni a mókuskerékből, s légy egy kicsit engedékenyebb magaddal, az önsanyargatás nem hasznos! Adj minél több szünetet a testednek és a szellemi felfrissülésnek, majd hétfőn ráérsz belevetni magad ismét a munka tengerébe. Ha őszinte vagy, akkor igazából nincs okod a félelemre, aggályoskodásra. Mit gondolsz?
Skorpió
Ezen a hétvégén nem nyugszol, egyfolytában járnak fejedben a fogaskerekek, új terveket szősz, emberekkel cserélsz eszmét, iránymutatást kérsz és adsz. Megállíthatatlannak tűnsz, jó dolgokat csinálsz otthon és házon kívül, és a tested is folyamatosan mozgásban lesz. Tele vagy remek és könnyen kivitelezhető tervekkel, és a megvalósítás sem várat magára. Ehhez kellő inspirációt kapsz most, az első lépések után jöhetnek a következők. Ne hagyd, hogy bárki, bármiről lebeszéljen, hogy visszatartson, csak mert ő kudarcot vallott ugyanezen témában. Légy te az, aki másokat rábeszél a csatlakozásra!
Nyilas
Ezen a hétvégén sokszor eltűnődsz azon, vajon akarsz-e kiemelkedő hírnevet, nagyobb elismerést, netán több pénzt szerezni magadnak, mint, aminek jelenleg is a birtokában vagy. Ténylegesen vágysz arra, hogy örökké fókuszban legyél, s mindig figyeljenek rád? Ezt neked kell eldöntened, ám, ha a válaszod igen, akkor tudd, hogy megvan benned az a bizonyos x-faktor, ami bizony most könnyen és gyorsan feljebb emelhet a ranglétrán, csak eddig nem hagytál teret rejtett képességeid kibontakozásának. Elérkezett az a pillanat, amikor egészen másképp kell állnod a világhoz, kézen fogd a lehetőségeket, és megmutasd magad, különben sosem jön a vágyott siker és az elismerés.
Bak
Pihenni, lazsálni, lábat lógatni szeretnél? Ez egy remek gondolat, egyetlen pillanatra se térj ezen vágyad megvalósításától! Eszedbe se jusson dolgozni, vagy fizikailag túlontúl leterhelni magadat! Több apró, egyben feltétlenül pozitív élményben lesz részed, így megeshet, hogy nem jut elég időd az alvásra, ám most ezt se bánd. A felelősségvállalás kérdése szombaton központi téma lesz, ki kell mondanod valamiről, hogy akarod-e vagy sem, és később nem változtathatod meg a véleményedet, hát hozz bölcs és alaposan megfontolt döntést. Vasárnap érdekes fejleményről kapsz hírt, mely kissé megijeszt, hisz ez tőled igen sok idő- és energiabefektetést igényel a későbbiekben.
Vízöntő
Kissé nyűgösen kezdődhet számodra a szombati nap, hisz elfáradtál a hét dolgosabbik részén. Még az is megeshet, hogy titkolod, de valójában sokkalta szívesebben lennél egyedül, mint zajos közeben. Legyen úgy, ahogy Te akarod, bár, ahogy telnek a percek, majd az órák, rá fogsz jönni, hogy épp a közösségi élet az, ami kizökkent az egyhangúságból, s ismét mosoly kerül az arcodra. A családod vagy barátaid hallani sem akarnak arról, hogy nélkülözniük kelljen téged – akárcsak pár órára. Hidd el, jót fog tenni, ha körbe vesz a szeretet, és te is adhatsz valamit másoknak. Hiába gondolod azt, hogy kell a magány, tévedsz!
Halak
Ennek a hétvégének az energetikája kiegyensúlyozza a lelkedet, kiváló hangulatban telik mindkét napod, remekül fogod magadat érezni. Ebben a Merkúr és a Vénusz is támogat, terveid megvalósításához minden körülmény téged szolgál. Amennyiben szerelemhez, szenvedélyhez és romantikához lenne kedved, csak ki kell ezt mondanod. Magával ragad az érzéki vágy - még akkor is, ha épp nincs kapcsolatod. Indulj el egy új úton, és vesd ki a hálódat valakire, akivel elmerülhetsz a szerelem bugyraiban. Ne ijedj meg attól, ha rád tör a hódítási vágy, bárkit az ujjad köré tudsz csavarni. Ez a két nap szerelemmel lesz megspékelve!
horoszkópezotériaasztrológia