Szex nélkül hónapokon keresztül - sokak számára elképzelhetetlen. Gina és Kristóf képtelen volt egymásnak esni a kamerákkal teletűzdelt villában - a luxusbörtönben nehéz elbújni, nincs kegyelem, még a WC-ben is meg kell gondolni, hogy mit csinál az ember.

Olivér is szörnyű kínok között éli meg a megvonást: "Képes lettem volna teherbeejteni a veresegyházi asszonykórust." Rusz Edit szexuálpszichológus arról beszél, hogyan lehet úrrá lenni a szexhiányon.


L!FE Magazin minden nap 18.00 órakor a LifeNetwork csatornán!

Rossz lóra tettek a villalakók: Alekoszt küldik párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110119-rossz-lora-tettek-alekoszt-kuldik-parbajozni.html Alekosz szexrabszolga akar lennihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110114-oliver-sirdogal-alekosz-fulig-szerelmes.html Éva leitta magát és szexet követelt Alekosztólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110108-eva-leitta-magat-es-szexet-kovetelt-alekosztol.html Szandika ráindult Alekoszrahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101221-szandika-raindult-alekoszra-lesz-belole-szex.html