Szexinek lenni annyit tesz, hogy felkeltjük a környezetünk figyelmét. Csakhogy ha valaki taszító, az ugyanúgy felkelti a környezete figyelmét, csak éppen ellenkezőleg hat. Tavaly ez volt az egyik kedvenc cikketek a Life.hu-n.

Nézegess széptestű férfiakat! Szerintünk ők a legmelegebbek!


A férfiak egyértelműen és egybehangzóan meg tudják fogalmazni, mi az, ami taszítja őket egy nőben. Ezeket a hibákat alapvetően nyolc kategóriába lehet sorolni - íme!

1. "Nekem minden mindegy"

Akadnak olyan nők, akik szinte direkt azt sugározzák a külvilág felé, hogy cseppet sem vonzóak, és még véletlenül se merje őket senki annak tartani. Főbb jellemzőik: rendetlenség, koszos ruha, rossz lehelet, ápolatlan haj, izzadságszag, sminknyomok a ruhán. Ha néha-néha előfordul velünk, hogy nem nézünk ki a legjobban, az megbocsátható, de a férfi, aki először lát minket életében, nem tudhatja, hogy máskor nem így nézünk ki.

thinkstockphotos.com

2. Kishitűség

A férfiak számára a szexi fogalmába beletartozik, hogy a nőnek önbecsülése is legyen. Bármilyen célzás az ellenkezőjére negatív hatást vált ki belőlük. Ebbe beletartozik a célozgatás a túlsúlyra, a magabiztosság hiányára, a kishitűségre.

3. Erőltetett viselkedés

Ha valaki túlzottan erőlködik, hogy vonzó és szexi legyen, éppen az ellenkezőjét fogja elérni. A férfiak egyből kiszúrják, ha valaki túljátssza a szerepét, és arra a következtetésre jutnak, hogy ha ennyire előadja, hogy vonzó, akkor a valóságban cseppet sem az. Ide tartozik: erőltetett naivitás, túljátszás, anyagiasság, túl feszes ruhák, felesleges csábítások, és különösen taszító az agresszivitás.

4. Akadályok emelése

Hiába szeretné a nő meghódítani a férfit, sokszor saját maga emel falat. Ijesztő a férfiak számára, ha egy nő férfias, hangos, hangsúlyozza, hogy nincs szüksége férfiakra, zárkózott, érzéketlennek tűnő, érdektelenséget sugározó.

5. Rossz szokások

Sajnos van néhány elterjedt rossz szokás, ami igen hamar elriasztja a férfiakat: ilyen a dohányzás, az alkoholizmus, a drogok és a körömrágás.

6. Ízléstelen megjelenés

Amikor a nő nagy igyekezetében, hogy minél csábosabb legyen, átesik a ló túloldalára, a férfiak igencsak elborzadnak. Férfiriasztóként működik a tarkabarka ruhák, a vakolatnyi smink, a tűzpiros rúzs, a hajlakk, a feszes nadrág szélesebb csípőjű nőkön, a rossz fogak és a tömény parfümfelhő.

thinkstockphotos.com

7. Vulgáris viselkedés

A következő dolgokat tartják a férfiak vulgárisnak és ezáltal visszataszítónak: hangoskodás, helytelen beszéd, káromkodás, durvaság, folyamatos flörtölés, hisztizés, folyamatos szexuális célozgatás.

8. Bizonyos tulajdonságok hiánya

Ez az a terület, amelyen a legnehezebb változtatni, és néha nem is nagyon lehet. A férfiak számára mégis nagyon fontos a belső. Nem túl impozáns tulajdonságok: butaság, humorérzék hiánya, önimádat, féltékenység, hűtlenség, anyagiasság.

Forrás: Ezoterikus.hu
 

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

 

Láttad már? Benne vagyunk a tv-ben!


 

26 évvel fiatalabb énekesnővel kezdett a színészhttp://www.life.hu/szeress/20121119-26-evvel-fiatalabb-lannyal-florence-welch-kezdett-a-szinesz-sean.html Szexbotrányok: orgia a focicsapattalhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121116-szex-szerelem-szexualitas-hires-nok-a-tortenelemben-akik-szexbotranyaikkal-felkavartak.html Taylor Swift és Conor Kennedy mégis együtt van?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121116-szerelem-parkapcsolat-taylor-swift-es-conor-kennedy-valojaban-megis-egyutt.html Hazugság a szerelmük? Lebukott a fiatal sztárpárhttp://www.life.hu/szeress/20121116-hazugsag-a-szerelmuk-lebukott-a-fiatal-sztarpar-kristen-stewart-es.html Dúl a szerelem a sztárpár közötthttp://www.life.hu/szeress/20121116-olivia-wild-szineszno-es-jason-sudeikis-szinesz-nagyon-szerelmes.html