Katalin hercegnő Kate Middleton Vilmos herceg nászút brit uralkodóház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezajlott a hercegi esküvő, most pedig mindenki azt találgatja: vajon hová mennek nászútra az újdonsült házasok, és mi is lesz a dolga Katalin hercegnőnek a menyegző után?


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az újdonsült hercegnő már számtalanszor kifejtette, hogy ő ebben a házasságban a férjét támogatni és erősíteni akarja, így egyelőre egyedül nem szándékozik részt venni rendezvényeken. Most még nem szívesen lépne ki Vilmos árnyékából, és semmiképp sem akar olyan önnálló kezdeményezésekbe belefogni, mint annak idején Diana tette. Az elkövetkezendő három hónapban csak néhány, férjével közös programban vesz részt: együtt jelennek majd meg Fülöp herceg 90. születésnapi partiján is. Emellett lesz még néhány lovaspólómeccs a közeljövőben, ahol a barna szépség szurkolhat majd férjurának.




Forrás: AFP
Forrás: AFP

A pár a közeljövőben indul majd nászútra: állítólag júliusban egy kanadai körutat kezdenek meg, de naponta új hírek röppennek fel az ifjú pár terveivel kapcsolatban. Férje támogatása mellett még egy nagyon fontos feladat hárul Katalinra: lassan teherbe kell majd esnie. Ha pedig ez sikerül, akkor már nem lesz kérdés, hol és mivel tölti idejét Vilmos herceg kedvese.

Ha még nem láttad, nézd meg Kate és Vilmos esküvőjét képgalériánkban! Katt ide!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.