Lezajlott a hercegi esküvő, most pedig mindenki azt találgatja: vajon hová mennek nászútra az újdonsült házasok, és mi is lesz a dolga Katalin hercegnőnek a menyegző után?


Az már szinte biztos, hogy Vilmos szeptemberig tíz hetet állomásozik majd a Dél-Amerika partjaitól közel 500 km-re lévő Falkland-szigeteknél. A herceg ősszel válik majd másodpilótából pilótává, feladata pedig mentőhelikopter-vezetés lesz. Amint elég tapasztalatot gyűjt, akár Afganisztánba is vezényelhetik majd - Katalin ez idő alatt otthon várja haza az urát.

Forrás: AFP

Az újdonsült hercegnő már számtalanszor kifejtette, hogy ő ebben a házasságban a férjét támogatni és erősíteni akarja, így egyelőre egyedül nem szándékozik részt venni rendezvényeken. Most még nem szívesen lépne ki Vilmos árnyékából, és semmiképp sem akar olyan önnálló kezdeményezésekbe belefogni, mint annak idején Diana tette. Az elkövetkezendő három hónapban csak néhány, férjével közös programban vesz részt: együtt jelennek majd meg Fülöp herceg 90. születésnapi partiján is. Emellett lesz még néhány lovaspólómeccs a közeljövőben, ahol a barna szépség szurkolhat majd férjurának.


Katalin élete olyannyira szabad, hogy még az ascoti derbire sem kell elkísérnie a királynőt. II. Erzsébetnek ez nincs ellenére, sőt: ő sem akarja túlterhelni az újdonsült arát, mert nem szeretné, hogy Diana sorsára jusson. Ráadásul II. Erzsébet is tudja, milyen katonafeleségnek lenni - ő is így élt Máltán, amikor férje a haditengerészetnél szolgált.

Forrás: AFP

A pár a közeljövőben indul majd nászútra: állítólag júliusban egy kanadai körutat kezdenek meg, de naponta új hírek röppennek fel az ifjú pár terveivel kapcsolatban. Férje támogatása mellett még egy nagyon fontos feladat hárul Katalinra: lassan teherbe kell majd esnie. Ha pedig ez sikerül, akkor már nem lesz kérdés, hol és mivel tölti idejét Vilmos herceg kedvese.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


A művészet is lehet erotikus - Csajok a rúdonhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110503-a-muveszet-is-lehet-erotikus-csajok-a-rudon-video.html Rajzod árulkodik érzelmeidrőlhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110503-ez-a-legfontosabb-a-magyar-nonek.html Harry herceghez sosem menne hozzá a szerelmehttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110502-harry-herceghez-sosem-menne-hozza-chelsy-davy.html Szex házon kívül - Érzéki inspirációk bátraknak!http://www.life.hu/szeress/szex/20110429-szex-szerelem-parkapcsolat-szex-hazon-kivul-erzeki-inspiracio.html Amilyen az arca, olyan az ágyban!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110429-szerelem-parkapcsolat-amilyen-az-arca-olyan-az-agyban.html Két forró szexpóz a jobb orgazmusért II.http://www.life.hu/szeress/szex/20110429-szex-szerelem-parkapcsolat-ket-forro-szexpoz-a-jobb-orgazmusert.html A pasim is félrelép, én miért ne tehetném?http://www.life.hu/szeress/20110428-szonja-megmondja.html